![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)

Puna sam treme danas.
![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
Ponosna sam na sebe sto cu uz ovoliku tremu smoci snagu pratiti vecerasnji derbi; ponosna, takodje, na svakog Bosanca koji ce smoci snagu gledati tekmu, gledati nase drage zmajeve koji se bespostedno bore da u srca svih nas koji volimo nasu dragu Bosnu i Hercegovinu unesu radost koje smo zasluzni nakon ovih sumornih dvadesetak godina; da bar na par dana ne mislimo na omrazene nam face koje su nam zagorcale zivot. Sretna sam i sto docekah da se konacno susjedna drzava (bar jedna), Hrvatska, raduje nasem uspjehu, prati i navija za nas; njihova televizija je bila prenosnik tekme, a to nije mala stvar - Hrvatska, hvala, hvala, hvala
Ciro je odradio svoj dio muski, pespostedno; pripremio je nase momke do maximuma, na cemu sam mu beskrajno zahvalna - o nama vec bruji cijela Evropa, u pozitivnom smislu.
Veceras ce nasi dragi lavovi nemilosrdno juriti ka protivnickom golu, udarace jace no ikad prije, vjerujem u to.
Sad jos dragog Boga molim (molite i vi, dragi moji Bosanci!!!!!) da im podari brzinu vecu no portugezima, da nasa lopta, bar dva puta zatrese protivnicku mrezu, a protivnickoj strani (ako bas mora) nek je sudbina kao nama u subotu sto bjese (samo jednom, molim te, Boze, ne daj im vise puta), stativa i to je to.
Zmajevi nasi, dijamanti nasi, veceras ste vi Bosna i Hercegovina, mi s vama nerazdvojni, kao jedno smo srce - neka vam je sretan svaki korak, svaki udarac lopte usmjeren ka protivnickom golu neka ima jacinu vulkana; navijaci nasi, diko nasa na Bilinom Polju, ne stedite glasne zice, derite se lavovski, sta ima veze ako vec sutradan ne bude glasa - Bosno i Hercegovino - S R E T N O veceras
ps - kaze Ciro: "Ako nam daju go, mi cemo njima zabiti 3"
![onfire [onfire.gif]](./images/smilies/onfire.gif)