Znam da mlade zene nevole mnogo da im se pridikuje ..ali ja cu napisati ,ono sto sam i sama citala ili cula.....
Ako imate neko iskustvi ili ste nesto procitali , mozete napisati kao doprinos buducim msjkama...
Naravno da se moze uticati..
Mnoge bolesti su nasljedne .kao secer i psorijaza..pa i druge..Bilo bih idealno kada bi covjek znao prije nego sto krene u vezu..kakve genetske ili dali ima takvih genetskih bolesti u vaseg partnera odnosno partnerice..
Upoznala ovdje jednu mladu zenu koja ima visoki secer a rodila je troje djece...
Ljekar joj je rekao da djeca nemaju secer mozda ga nece nikada niti imati aki dalje unuci ce 100% naslediti....
Posto tio bas nemozemo kontrolisati .pa recimo da i krenemo u riziko...
Kada zena konstatuje da je u drugom stanju..u mnogome treba da mijenja navike.
Nesmije pod broj jedan imati ili sama sebi stvarati stresove..Prestati pusiti i piti alkohol.
Dokazalo se da dijete jos dok je u majcinoj utrobi voli njeznost.Znaci u tim momentima treba prema buducoj majci vaseg djeteta biti njezan ,,milovati je paziti je ..jer to se sve odnosi neposredno na buducu bebu...
Bebe isto tako jos dok su ustomaku vole muziku..i to je dokazano...
Treba kupiti oni krpenu igrackicu koja daje tonove na rastezanje...
Dokazano je kada se beba rodi ..da registruje te tonovi koji umirujuce djeluje na nju...