Ovde pisite vase probleme ako ne mozete u CHAT
Re: Ovde pisite vase probleme ako nemozete u CHAT
napiši ovdje nermine, ja znam da sam i ja imala taj problem, pa su mi viper ili LAFF to pomogli
pretpostavljam 65565 primljenih poruka ti stoji....
pretpostavljam 65565 primljenih poruka ti stoji....
pomagajte....nemogu slati a ni primati poruke.. ![[icon_help [icon_help.gif]](./images/smilies/icon_help.gif)
![[icon_help [icon_help.gif]](./images/smilies/icon_help.gif)
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....
heej pa ti nekom nedostajes....
nermin01 je napisao/la:pomagajre....nemogu slati a ni primati poruke..
pomozite mu, njegov život od ovog problema više nije isti
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
vidovita_dzemila je napisao/la:šta hvala beca ili nisi imala javu ili si ti ova beki
nisam ja beki, i mrzim ljude koji me tako zovu

cao cao neznam sto nemogu uci na chat ja pritisnem na ulaz u chat i neda mi uci zasto neznamViper je napisao/la:Zamolio bi vas da piste vase problome oko chat-a ovde
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
sanel1978 je napisao/la:cao cao neznam sto nemogu uci na chat ja pritisnem na ulaz u chat i neda mi uci zasto neznamViper je napisao/la:Zamolio bi vas da piste vase problome oko chat-a ovde
sta ti javlja?! zbog cega ne mozes uci? ulazis li preko stranice ili preko skripte?
Nemam problema sa ulaskom na chat ,ali imam problem oko ulaska na Google..
Kada trazim normalno Google dolazi mi stranica mywebsearch...neznam kako se to desilo ..ali bih voljela vratiti na staru stranicu Google...
Ako mozete pomoci..unapred zahvalna...
Kada trazim normalno Google dolazi mi stranica mywebsearch...neznam kako se to desilo ..ali bih voljela vratiti na staru stranicu Google...
Ako mozete pomoci..unapred zahvalna...

.. nadjes google na netu.. skines ga uz opciju "skini i postavi" i rijeseno.. to znam cak i ja.. ![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Preko internet axplorera ulazim na ..ali tamo nema one spice Google..nego pise to sto sam napisala a ima mjesto gdje ukucavam adresu gdje zelim ..Za moj pojam malo konplikovano, zeljela bih se vratiti na stari normalan model ulaska...