ProÄÂitaj na sedmoj stranici i vidjet ćeÅ¡ moju preciznostMic_Sokoli je napisao/la:
Primjetio sam mrki,al brate nisi bio precizan kao sto znas bit
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
ProÄÂitaj na sedmoj stranici i vidjet ćeÅ¡ moju preciznostMic_Sokoli je napisao/la:
Primjetio sam mrki,al brate nisi bio precizan kao sto znas bit
nella26 je napisao/la:Možda sam balava ali nisam glupa, nisi odgovorio na pitanja jer nemaš šta reći kad je istina ono što sam rekla.
I jesam balava sam ali nisam nacionalista za razliku od tebe, pozdrav
GRGA je napisao/la:nella26 je napisao/la:Možda sam balava ali nisam glupa, nisi odgovorio na pitanja jer nemaš šta reći kad je istina ono što sam rekla.
I jesam balava sam ali nisam nacionalista za razliku od tebe, pozdrav
Tako je ja sam Ustaša!
Imao je policijski pištolj a nije policajac - dakle, ima vezu u policiji .beca_jovi je napisao/la:znaš kad će ljudi povjerovati da je pobjegao nepažnjom policije-nikad
Bošnje jesu naivan narod, ali nisu maloumni! Predati se pa pobjeći,,,,cccc....predomislio se beli...
ma jaÅ¡ta, sve upućuje na te veze i vezice, ali ima mnogo toga Å¡to se ne uklapa....zaÅ¡to bi se predao pa bježao....da li se zna za njega, da to nije neki izmiÅ¡ljeni lik....zna li se ko je ÄÂovjek, osim imena i prezimena....možda je samo nekoga pokrivao, ko će mu ga znatimrki62 je napisao/la:Imao je policijski piÅ¡tolj a nije policajac - dakle, ima vezu u policiji .beca_jovi je napisao/la:znaÅ¡ kad će ljudi povjerovati da je pobjegao nepažnjom policije-nikad
Bošnje jesu naivan narod, ali nisu maloumni! Predati se pa pobjeći,,,,cccc....predomislio se beli...
Po mojim saznanjima je bivši pripadnik bojne - od Haškog optuženika Tute.