Ubijen navijaÄ Sarajeva Vedran Puljić
Re: Ubijen navijaĠSarajeva Vedran Puljić
u HR neslužbeni poÄÂetak rata poÄÂeo je na nikad odigranoj utakmici Dinamo-C.Zvezda zbog skoro pa ovakve *izdarije..
@Im-Ex sportskom vandalizmu mislis?IM_ex je napisao/la: godinama nakon rata, jos i ne sluti pocetak kraja vjerskom fanatizmu.
Zao mi je
Ne treba napuhavati kada je poznato svakom koliko vandalizma u Ex Jugoslaviji postoji i kakvi smo i to prije rata..
Jedan primjer za vrijeme Svjetskog prvenstva u Njemackoj pozvan sam kao i spomoc na stadionu u Stuttgart-u zamislite
Igrala je HR stopa pripravnosti 2
Kada je igrala u Münchenu Srbija stopa pripravnosti 2
( a to znaci hodas ko robot )
A inace Engleska kada sam bio u Nürnbergu imala stuffe 3 a druge zemlje 5 pa do 7
Sjecam se Saudi je imala 6
Dakle IM-Ex radi se prije vandalizmu prije svega sportskom koji ima naravno elemente politike na tom sto samo je podpalni fitilj (odnosno svaljivanje)
PS. Zrtva nije bio Musliman vec bas Hrvat prema tome ispravi se u textu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
vjerskom, prvenstvenoLAFF je napisao/la:@Im-Ex sportskom vandalizmu mislis?IM_ex je napisao/la: godinama nakon rata, jos i ne sluti pocetak kraja vjerskom fanatizmu.
Zao mi je
mada znam na sta ukazujes
Kuda idu ljudi kao ja ...
cuci je napisao/la:Neka znaju svi, sta radite vi u decu pucate picke pandurske....
Ã…Â to si uporan pa nije policajac upucao budalu!
GRGA je napisao/la:cuci je napisao/la:Neka znaju svi, sta radite vi u decu pucate picke pandurske....
Ã…Â to si uporan pa nije policajac upucao budalu!

izgleda da ne konta
Pitanje , pitanje bi bilo da li bi došlo uopšte do pucanja , da se je znalo da je Hrvat.LAFF je napisao/la: PS. Zrtva nije bio Musliman vec bas Hrvat prema tome ispravi se u textu
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

mrki62 je napisao/la:Pitanje , pitanje bi bilo da li bi došlo uopšte do pucanja , da se je znalo da je Hrvat.LAFF je napisao/la: PS. Zrtva nije bio Musliman vec bas Hrvat prema tome ispravi se u textu
ja se u potpunosti slažem sa mrkijem....i odgovor je jasan kao dan...
napominjem, jako mi je žao momka, suvišno je spominjati to, ali ovdje je prelahko biti pogrešno shvaćen
mrki62 je napisao/la:Pitanje , pitanje bi bilo da li bi došlo uopšte do pucanja , da se je znalo da je Hrvat.LAFF je napisao/la: PS. Zrtva nije bio Musliman vec bas Hrvat prema tome ispravi se u textu
BaÅ¡ sam ÄÂekao Mrkija da ÄÂujem neku od teorija Urote!!!!
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
Ma nije urota , stvar je da ja malo više poznajem te Hercegovce , koji se zovu Hrvati sa dna kace i znam kako su nastrojeni prema "balijama" a pošto je došla raja iz Saraj`va , automatski su mislili da su došle "balije" .GRGA je napisao/la:
Drugo , niko nije obratio pažnju na prezime žrtve , koje upućuje na mogućnost da je neki rođak od Kardinala Puljića.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

mrki62 je napisao/la:Ma nije urota , stvar je da ja malo više poznajem te Hercegovce , koji se zovu Hrvati sa dna kace i znam kako su nastrojeni prema "balijama" a pošto je došla raja iz Saraj`va , automatski su mislili da su došle "balije" .GRGA je napisao/la:
Drugo , niko nije obratio pažnju na prezime žrtve , koje upućuje na mogućnost da je neki rođak od Kardinala Puljića.
Možda si u pravu,meni je iako ružno zvuÄÂi skoro pa drago Å¡to se tako neÅ¡to dogodilo i nadam se da će i u HR neki huligan dobit metak jer krajnje je vrijeme da se tim idiotima stane na kraj...
NavijaÄÂi Slavije iz Praga odali poÄÂast Vedranu
Na derbi utakmice ÄÂeÅ¡kog prvenstva izmeÄ‘u Slavije i Sparte iz Praga, domaći navijaÄÂi su odali poÄÂast ubijenom dvadesetÄÂetvorogodiÅ¡njem navijaÄÂu FK Sarajevo Vedranu Puljiću. VEDRANE POÄŒIVAJ U MIRU!!!
Na derbi utakmice ÄÂeÅ¡kog prvenstva izmeÄ‘u Slavije i Sparte iz Praga, domaći navijaÄÂi su odali poÄÂast ubijenom dvadesetÄÂetvorogodiÅ¡njem navijaÄÂu FK Sarajevo Vedranu Puljiću. VEDRANE POÄŒIVAJ U MIRU!!!
na slici se vidi kako momak omotava kaiš oko ruke
- Privitak/ci
-
- ve.jpg (27.19 KiB) Pogledano 1260 puta.
vidovita_dzemila je napisao/la:mrki62 je napisao/la:Pitanje , pitanje bi bilo da li bi došlo uopšte do pucanja , da se je znalo da je Hrvat.LAFF je napisao/la: PS. Zrtva nije bio Musliman vec bas Hrvat prema tome ispravi se u textu
pa ovaj ubica je rekao da je pucao nasumice, u gomilu, ne baš direktno u vedrana
ali sam sigurna da je u širokom bilo jako puno komentara "kud baš hrvat da nastrada"
uglavnom sada i širokobriježani prosvjeduju
traže da im se objasni zaÅ¡to su puÅ¡teni uhapÅ¡eni navijaÄÂi sarajeva
i zahtjevaju da se otvori istraga u vezi pokušaja ubistva nekog zorana
i neće me niko ubijediti da je ubica pobjegao. pustili su ga iz policije u širokom
Imaš li štogod protiv Hrvata..da se dogodilo da je musliman ubio i pobjegao nebiš isto rekla!