Sta vas je danas nasmijalo???...............
Re: Sta vas je danas nasmijalo???...............
ja napisala na igrici nastavi na drugu rijeÄÂ
svilena spavaćica
a shmeker iza mene
spavaćica skinjena
svilena spavaćica
a shmeker iza mene
spavaćica skinjena
jutros pita LAFF kako sam, reko bolesna, kaže on
"kakva si ti mlada, kad si se tako brzo pokvarila"

"kakva si ti mlada, kad si se tako brzo pokvarila"

Maloprije gledala "Idi mi dođi mi", Žikinu dinastiju, po stoti put i opet se smijem ko luda ![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
Treba Žika da se oženi ali se napije u kafani i ÄÂasti ÄÂitavu kafanu ali ne sjeća razloga Å¡to ÄÂasti dok ga Milan ne nazove i kaže mu da ga ÄÂekaju u crkvi a Žika kaže "prijatelju ja danas nikako ne mogu da doÄ‘em, oženi je ti"
a dok su namiještali stan kaže Milan kako treba urediti sobu po uzoru na dinastiju Luja, kaže Žika "idi bre begaj prijatelju ta je dinastija davno izumrla", a kao izvlakušu da se ne oženi kaže kako treba spremiti svadbu, njegova buduća mlada kaže kako će ona kuhati, a on " begaj bre pa da se svatovi najedu zeleni ko goveda"![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
Treba Žika da se oženi ali se napije u kafani i ÄÂasti ÄÂitavu kafanu ali ne sjeća razloga Å¡to ÄÂasti dok ga Milan ne nazove i kaže mu da ga ÄÂekaju u crkvi a Žika kaže "prijatelju ja danas nikako ne mogu da doÄ‘em, oženi je ti"
a dok su namiještali stan kaže Milan kako treba urediti sobu po uzoru na dinastiju Luja, kaže Žika "idi bre begaj prijatelju ta je dinastija davno izumrla", a kao izvlakušu da se ne oženi kaže kako treba spremiti svadbu, njegova buduća mlada kaže kako će ona kuhati, a on " begaj bre pa da se svatovi najedu zeleni ko goveda"
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
reÄÂenica...
kad sam legao boljelo me grlo i kašljao sam, pa sam opet ustao da se napijem vode i zapalim cigaru
kad sam legao boljelo me grlo i kašljao sam, pa sam opet ustao da se napijem vode i zapalim cigaru

PriÄÂa mi drugarica kako je otiÅ¡la kod svoje prijateljice u kladionicu gdje radi i taman Å¡to je sjela uÅ¡la dva momka da opljaÄÂkaju i nju gurnu prema wc-u a ona shvativÅ¡i da joj je torba ostala na pultu, okrene se i kaže:" molim vas mogu li ja dobiti samo svoje stvari" pljaÄÂkaÅ¡ je blijedo pogleda i da joj torbu, a ona mirno u wc sama uÄ‘e joÅ¡ se zakljuÄÂa ![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
Nasmijalo me kad sam pricao sa jednim covjekom i on se poceo zaliti kako mu pola plate ode na "KOMUNIKALIJE".Ne znam gdje iskopa ovu rijec...
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...
Ma lafo htijela si da ga maznesMINJA je napisao/la:smijala sam se samoj sebi,izlazim sa posla,...prilazim autu...stavljam kljuc u
bravu i skontam da otkljucavam pogresan auto.
nella26 je napisao/la:PriÄÂa mi drugarica kako je otiÅ¡la kod svoje prijateljice u kladionicu gdje radi i taman Å¡to je sjela uÅ¡la dva momka da opljaÄÂkaju i nju gurnu prema wc-u a ona shvativÅ¡i da joj je torba ostala na pultu, okrene se i kaže:" molim vas mogu li ja dobiti samo svoje stvari" pljaÄÂkaÅ¡ je blijedo pogleda i da joj torbu, a ona mirno u wc sama uÄ‘e joÅ¡ se zakljuÄÂa
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
Jesu doÅ¡li pljaÄÂkat kladionicu ali su od druge djevojke uzeli telefon i novÄÂanik Å¡ta misliÅ¡ je li logiÄÂno da uzmu i njojmickey je napisao/la:nella26 je napisao/la:PriÄÂa mi drugarica kako je otiÅ¡la kod svoje prijateljice u kladionicu gdje radi i taman Å¡to je sjela uÅ¡la dva momka da opljaÄÂkaju i nju gurnu prema wc-u a ona shvativÅ¡i da joj je torba ostala na pultu, okrene se i kaže:" molim vas mogu li ja dobiti samo svoje stvari" pljaÄÂkaÅ¡ je blijedo pogleda i da joj torbu, a ona mirno u wc sama uÄ‘e joÅ¡ se zakljuÄÂaja mislim da su oni doÅ¡li pljaÄÂkat kladionicu, a ne tvoju drugaricu
baÅ¡ i nenella26 je napisao/la:Jesu doÅ¡li pljaÄÂkat kladionicu ali su od druge djevojke uzeli telefon i novÄÂanik Å¡ta misliÅ¡ je li logiÄÂno da uzmu i njojmickey je napisao/la:nella26 je napisao/la:PriÄÂa mi drugarica kako je otiÅ¡la kod svoje prijateljice u kladionicu gdje radi i taman Å¡to je sjela uÅ¡la dva momka da opljaÄÂkaju i nju gurnu prema wc-u a ona shvativÅ¡i da joj je torba ostala na pultu, okrene se i kaže:" molim vas mogu li ja dobiti samo svoje stvari" pljaÄÂkaÅ¡ je blijedo pogleda i da joj torbu, a ona mirno u wc sama uÄ‘e joÅ¡ se zakljuÄÂaja mislim da su oni doÅ¡li pljaÄÂkat kladionicu, a ne tvoju drugaricu
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
Micky zabrinjavaš me
hoću reć kad bi se ja bavio kriminalom, KAD BI, ako shvaćašnella26 je napisao/la:Micky zabrinjavaš me