Dali podrzavate SAD u ratu protiv "terorizma"?
Re: Dali podrzavate SAD u ratu protiv "terorizma"?
Hvala bogu pa je ateista sve više i više .
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Hvala bogupa je ateista sve vise.PREISPITAJ SE ????????????
ProÄÂitaj malo bolje , nisam napisao da nas je ,............... idemo naprijed.beba80 je napisao/la:Hvala bogupa je ateista sve vise.PREISPITAJ SE ????????????
Hvala bogu da je ateista sve više i više , jer jedino su oni ti koji mogu promijeniti svijet .
Istine se ne bojim , nisam ni vjernik za pare a i ne mijenjam se onako kako vjetar puše.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- paparaci
- Velicanstvo Foruma
NIKO sem NJEGA svijet ne moze promijeniti 

Da, stvorit će masu ateista, koji će promijeniti ovaj svijet .paparaci je napisao/la:NIKO sem NJEGA svijet ne moze promijeniti

Terorizam je veoma komplikovana grupa rijeÄÂi u koju se ubrajaju pojedinci , grupe ljudi , fanatici svih vrsta i da bude zanimljivije , ti teroristi su organizovani i imaju svoje organizacije, koje su registrovane .
Fanatici u mnogo sluÄÂajeva rade u ime vjere , tako je bilo i u zadnjem ratu u BiH .
Srbi su imali motivaciju tri prsta , Hrvati šahovnicu a muslimani pokliĠTekbir Allahu ekber ,............ to je to , a takve stvari ne bi smjele biti u jednoj vojsci , koja se je zvala po državi a ne po pravoslavlju , kršćanstvu ili islamu .
Te tri vojske su imale zadaću vrÅ¡iti ratna dejstva po unaprijed dogovorenom etniÄÂkom kljuÄÂu.
Yebat ga, BiH haman niko nije branio .
Jel ko uopšte do sad u BiH izjavio da se je terorizam dogodio u BiH ?
Hm, možda se je SAD baÅ¡ zbog tog Å¡to ja opisah i umijeÅ¡ao u BiH a nacionalistiÄÂkim svinjama to nije bilo po volji.
PS. ako je neko od voÄ‘a bio musliman , to joÅ¡ ne znaÄÂi da nije bio nacionalistiÄÂka svinja iliti teroristiÄÂki nastrojen.
Vjerovatno trebaju ateisti doći na vlast i bit će sve drugaÄÂije
Eto , to je moje mišljenje.
Fanatici u mnogo sluÄÂajeva rade u ime vjere , tako je bilo i u zadnjem ratu u BiH .
Srbi su imali motivaciju tri prsta , Hrvati šahovnicu a muslimani pokliĠTekbir Allahu ekber ,............ to je to , a takve stvari ne bi smjele biti u jednoj vojsci , koja se je zvala po državi a ne po pravoslavlju , kršćanstvu ili islamu .
Te tri vojske su imale zadaću vrÅ¡iti ratna dejstva po unaprijed dogovorenom etniÄÂkom kljuÄÂu.
Yebat ga, BiH haman niko nije branio .
Jel ko uopšte do sad u BiH izjavio da se je terorizam dogodio u BiH ?
Hm, možda se je SAD baÅ¡ zbog tog Å¡to ja opisah i umijeÅ¡ao u BiH a nacionalistiÄÂkim svinjama to nije bilo po volji.
PS. ako je neko od voÄ‘a bio musliman , to joÅ¡ ne znaÄÂi da nije bio nacionalistiÄÂka svinja iliti teroristiÄÂki nastrojen.
Vjerovatno trebaju ateisti doći na vlast i bit će sve drugaÄÂije
Eto , to je moje mišljenje.

Da licno podrzavam SAD u ratu protiv terorizma...a zasto nebih i kako nebih...
Ja to drugacije gledam od ostalih...podjem od prostog primjera...
Rat u Bosni i Hercegovini nebih se zaustravio do istrebkljenja da nisu intervenisali..
Eh sada ako su imali interes ,ili ako im je neko platio za to..nisam sigurna...sta mislite da li je trebao platiti ili ne .i da li je trebao u Iraku intervenisati...
Ako imamo svojoj zajednici problem ,koji nemogu rijesiti,preti opasnost do smrti...Ali daleko odatle ima neko kao naprimjer NIKO NEZNANOVIC ,ko mi moze pomoci zaustavim to krvoprolice..a taj Niko je jedan/jedna od vas tu ..Imate vojsku naoruzanje i sve sto uz to dolazi...
Da li bi vi meni pomogli bez nadoknade da trosite svoja sredstav i vojsku koja isto gine...
Budite iskreni pa recite..
To je isto slucaj sa Irakom..Narod se tuzio zalio do bezsvesti na Sadama Husejna,trazio pomoc..I kad je to sredjeno ...eh idite nestanite...Ipak tre troskove treba na neki nacin platiti......
Niko nista neradi dzaba niti u miru ,a kamoli u ratu...
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Rat u Bosni i Hercegovini nebih se zaustravio do istrebkljenja da nisu intervenisali..
Eh sada ako su imali interes ,ili ako im je neko platio za to..nisam sigurna...sta mislite da li je trebao platiti ili ne .i da li je trebao u Iraku intervenisati...

Ako imamo svojoj zajednici problem ,koji nemogu rijesiti,preti opasnost do smrti...Ali daleko odatle ima neko kao naprimjer NIKO NEZNANOVIC ,ko mi moze pomoci zaustavim to krvoprolice..a taj Niko je jedan/jedna od vas tu ..Imate vojsku naoruzanje i sve sto uz to dolazi...
Da li bi vi meni pomogli bez nadoknade da trosite svoja sredstav i vojsku koja isto gine...

To je isto slucaj sa Irakom..Narod se tuzio zalio do bezsvesti na Sadama Husejna,trazio pomoc..I kad je to sredjeno ...eh idite nestanite...Ipak tre troskove treba na neki nacin platiti......
Niko nista neradi dzaba niti u miru ,a kamoli u ratu...

![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
Ra-Ja oni su tamo otisli zbog vlastitog interesa (nafte), a ne zbog pomoci. to je samo paravan, Bog ti dao
i da, pomogao bih ti bez nadoknade![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
i da, pomogao bih ti bez nadoknade
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
Bog ti dao ...da otisli zbog nafte ali su pomogli uz velike zrtvei gubitke .....paparaci je napisao/la:Ra-Ja oni su tamo otisli zbog vlastitog interesa (nafte), a ne zbog pomoci. to je samo paravan, Bog ti dao![]()
i da, pomogao bih ti bez nadoknade
Koliko je do sad u Iraku potrošeno milijardi $ , imaš li saznanja ?paparaci je napisao/la:Ra-Ja oni su tamo otisli zbog vlastitog interesa (nafte), a ne zbog pomoci. to je samo paravan, Bog ti dao![]()

Ra-Ja je napisao/la:Da licno podrzavam SAD u ratu protiv terorizma...a zasto nebih i kako nebih...
Eh sada ako su imali interes ,ili ako im je neko platio za to..nisam sigurna...sta mislite da li je trebao platiti ili ne .i da li je trebao u Iraku intervenisati...![]()
Da li bi vi meni pomogli bez nadoknade da trosite svoja sredstav i vojsku koja isto gine...Budite iskreni pa recite..
![]()
Niko nista neradi dzaba niti u miru ,a kamoli u ratu...![]()
![[eusa_clap [eusa_clap.gif]](./images/smilies/eusa_clap.gif)