To se kod nas zove FLERT, ili preljuba.....

To je pocetni stadij upoznavanja za slobodne ljude..kojima kontakt moze prerasti i u ljubav i na kraju krunisati to brakom......

Ra-Ja je napisao/la:Ma kakva ljubav preko zice...otkuda ta ljubav za udate zene...![]()
To se kod nas zove FLERT, ili preljuba.....![]()
To je pocetni stadij upoznavanja za slobodne ljude..kojima kontakt moze prerasti i u ljubav i na kraju krunisati to brakom......
Ja sam isto u globali stavila taj post. ujedno svoje misljenje za udate zene nikoga nisam konkretizovala .....beca_jovi je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:Ma kakva ljubav preko zice...otkuda ta ljubav za udate zene...![]()
ja sam napisala da je sve moguće....u globalu, ali nisam rekla da bih ja flertovala ili ÄÂinila preljubu, rajooooo malo dublje razmisli, prije nego napiÅ¡eÅ¡
Ra-Ja je napisao/la:Ja sam isto u globali stavila taj post. ujedno svoje misljenje za udate zene nikoga nisam konkretizovala .....beca_jovi je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:Ma kakva ljubav preko zice...otkuda ta ljubav za udate zene...![]()
ja sam napisala da je sve moguće....u globalu, ali nisam rekla da bih ja flertovala ili ÄÂinila preljubu, rajooooo malo dublje razmisli, prije nego napiÅ¡eÅ¡