Sta vas je danas nasmijalo???...............

Poruka
Autor/ica
beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: Sta vas je danas nasmijalo???...............

#1008 Post Postao/la beca »

vidovita_dzemila je napisao/la:došao rođak kod nas a brat bio na fejsbuku. poslije par minuta brat je skontao da je rođak online na fejsu a sjedi kod nas u kući. pozdravlja ga brat a ovaj mu odgovara tj otpozdravlja [laugh.gif]

kako je to bila čudna situacija par minuta [Happy.gif]
rođak se unervozio jer je skontao da mu je neko provalio šifru i što je najgore išao je na profile cura i pisao im

kurvo

kujo

ma svašta

[To funny.gif]
bilo bi dobro da je na kraju shvatio da je ostavio kući upaljen računar :lol:

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1010 Post Postao/la beca »

način na koji sam se probudila....pošto me malo teže probuditi, muž mi je jedan po jedan štapić grisinija stavljao među usne....kad sam se probudila i ustala on se smijao, što nije dugo trajalo....morao se sa usisivačem poigrati

basista
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#1011 Post Postao/la basista »

I ja sam se lagano probudiJo .. oko 6 ujutro..probudi me sat.. ..hajd na po'so..
kafa na brzaka i tri cigare,dok sam sjeo u kola.. .. kuca..poso..kladionica..net..
Divnom zivotom zivim u divnom politickom sistemu..
O meni brinu mnogi ljudi,,
Na pauzi,,radnicki dorucak.. loma bahlje.,narezak,jogurt i kola..
Glupe price,glupih ljudi.. bice..bice..
I ja mislim da ce biti trave na proljece..
Trebalo bi dici revoluciju.. nema nam druge..
Ovi SDA-ovce i nisu bas ovce.. vise mi lice na vukove.. u jagnjecoj kozi,naravno.
Ili tacnije receno,na slonove u jagnjecoj kozi jer puno pojedu za jadne i sirtote vukove.. A ni njihove hanume nisu u jagnjecoj,nego u nekim skupocjenim kozama.. nerc,cincile..pa cak cujem da ni to vise nije doboljno skupo,,
sad kupuju nesto jos skuplje..vjerovatno im treba kad krenu negdje na iftar da prikriju izgladnjelo tijelo i tak to..
?? zaboravio sam sta je tema u ovoj sobi pa cu sad otici u neku drugu sobu da nastavim..

basista
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#1013 Post Postao/la basista »

hahaha i ja Papaya)))
To je i bila svrha,, otkud znadem..mozda se ljudi zele nasmijati malo..pa za sta nam slonovi i sluze neg da im se smijemo... hahaha )))
pozzy pozzy...,, garava,,,

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1014 Post Postao/la beca »

basista je napisao/la:I ja sam se lagano probudiJo .. oko 6 ujutro..probudi me sat.. ..hajd na po'so..
kafa na brzaka i tri cigare,dok sam sjeo u kola.. .. kuca..poso..kladionica..net..
Divnom zivotom zivim u divnom politickom sistemu..
O meni brinu mnogi ljudi,,
Na pauzi,,radnicki dorucak.. loma bahlje.,narezak,jogurt i kola..
Glupe price,glupih ljudi.. bice..bice..
I ja mislim da ce biti trave na proljece..
Trebalo bi dici revoluciju.. nema nam druge..
Ovi SDA-ovce i nisu bas ovce.. vise mi lice na vukove.. u jagnjecoj kozi,naravno.
Ili tacnije receno,na slonove u jagnjecoj kozi jer puno pojedu za jadne i sirtote vukove.. A ni njihove hanume nisu u jagnjecoj,nego u nekim skupocjenim kozama.. nerc,cincile..pa cak cujem da ni to vise nije doboljno skupo,,
sad kupuju nesto jos skuplje..vjerovatno im treba kad krenu negdje na iftar da prikriju izgladnjelo tijelo i tak to..
?? zaboravio sam sta je tema u ovoj sobi pa cu sad otici u neku drugu sobu da nastavim..
[To funny.gif] [To funny.gif]

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1015 Post Postao/la beca »

voditeljica na tv-u, lafo neka vidovnjakinja, postala je histerična jer je niko ne zove....kaže emisiju neće privesti kraju dok je ne nazove posljednji pozivatelj....a od svega sat vremena samo je jedna žena nazvala...

kaže, nazovite, i počastite sebe u ovaj ponedjeljak

nazovite, ne mogu završiti prije nego dobijem poziv....bukvalno galami :lol: :lol: :lol:

[To funny.gif]

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1016 Post Postao/la paparaci »

nella26 je napisao/la:Pismeni zadatak jednog osnovca (drugi osnovne) na temu "sova"

Sova je ptica.Ona danju spava a noću je potpuno slijepa, kao slijepi miš.Pošto ja ne znam puno o sovama, pisaću o životinji koju znam.
To je krava.Krava je sisar.Ona ima šest strana gornju, donju, lijevu i desnu.Na zadnjoj strani je rep.Na kraju repa je četka.Ona služi da se krava brani od muha da ne bi upadale u mlijeko.
Mlijeko visi ispod krave.
Na prednjoj strani je glava koja služi da na njoj rastu rogovi.Rogovi služe da bi krava bola.
Glava služi i da bi na nju stala usta.Krava jede malo jer ono što pojede jede dva puta.Usta služe i da bi krava mukala.Ako ne muče onda su joj usta puna.
Muška krava je vo.Vo nije sisar.
Meni još uvijek nije jasno kako se dobija mlijeko.
[To funny.gif] [To funny.gif] [To funny.gif]

[To funny.gif] [To funny.gif] [To funny.gif] [To funny.gif] [To funny.gif]

dobro do bola [baaa.gif] :lol:

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1018 Post Postao/la paparaci »

pa nije to puno [Happy.gif]

venecija
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1019 Post Postao/la venecija »

Treba da sam na poslu u pola sedam,,,tacno,,i bila sam..al belaj,,,nas 10..ceka obezbjedjenje da otvori vrata jer bez sifre neide...al...prespavao,,,ne deset ili petnaest minuta,,,vec...citavih sat i petnaest min... [eusa_wall.gif] ...a da crnjak bude veci dolazi u civilu umjesto u uniformi...na kraju kad smo ga pitali sto kasni toliko kaze i tako sam htio dati otkaz... :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

slika

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1020 Post Postao/la paparaci »

razgovor vozaca autobusa. hahahha. prije nego sto cemo krenuti sa pocetne stanice, stajao je vani i razgovarao sa zenom. poznam ga iz vidjenja i znam da je "nas". sjeo sam odmah naprijed u autobusu, tako da sam mogao cuti sta je pricao. kad je zavrsavao razgovor, kaze: "hajd bejbi, moram voziti. vidimo se u devet....dobro. hajd pisaj jednom i za mene..." [laugh.gif]

Odgovori