Sta vas je danas nasmijalo???...............
Re: Sta vas je danas nasmijalo???...............
To sto sam danas ..(ko sposlom) otisla sa posla cijeli sat ranije...i tek kad sam dosla kuci skontala da sam se ..trebala vratiti u firmu...cjeli dan se smijem sama sebi..da sam tako planirala ,,ne bih,,al et desava se..cccc 

http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
Upravo, sama sebe....6 puta pokušavam citirati svoj post, a ja ga editujem...i nije mi jasno gdje je dodati tekst...dokaz na temi AVON u "ljepota"
fakat mi vrijeme spavati
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)

fakat mi vrijeme spavati
Nasmijali me postovi na temu molitve prije seksa.....

ismijah se danas cijeli dan....usne će mi ujutru biti ko u Hanke Paldum
vidovita_dzemila je napisao/la:
Dabogda ti djeca u „Krašu“ radila, a cokolade se ne najela!
![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
Dabogda ti mama rodila brata s metalnim usima i magnetom ga zvala na veceru
Dabogda ti se gradivo nagomilalo
Dabogda ti se djete rodilo u kinder jajetu, a nemo sliku da ga sastaviš
Dabogda ti majka mrtvom sat na ruci navijala
beca_jovi je napisao/la:ismijah se danas cijeli dan....usne će mi ujutru biti ko u Hanke Paldum
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
cuj Dabogda ti majka mrtvom sat na ruci navijalanella26 je napisao/la:beca_jovi je napisao/la:ismijah se danas cijeli dan....usne će mi ujutru biti ko u Hanke Paldum
Dabogda ti majka mrtvom sat na ruci navijala![]()
beca zbog tebe ću veÄÂeras oplakati
-
- Svakodnevni prolaznik
duzan mi lik neku lovu i ja ma kazem vrati mi pare nemoj da bude problemaa...a on ce ti na to alooo ba nemoj mi prijetiti nemoj da te prijavim policijiii hahahha i sta bi mu cojk uradioo.......
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
![[bihbq3 [bihbq3.gif]](./images/smilies/bihbq3.gif)
![[icon_help [icon_help.gif]](./images/smilies/icon_help.gif)
Ne može a da se ne potkrade neka "greškica"
Skandal NSBiH: Kako li se jug kaže na engleskom?
Naime, jeziÄÂke analfabete prevele su južnu tribinu na engleski kao "west"...
04.09.2009. 12:00
Da ne bude sve kako je Bog dao pred utakmicu s Turskom pobrinula se odgovorna družina u NSBiH ili ko je već zadužen za štampanje ulaznica za ovaj meĠ9. septembra u Zenici.
Naime, jeziÄÂke analfabete prevele su južnu tribinu na engleski kao "west" te tako potencijalnim gledaocima objasnile da u Zenici tribina iza gola, ustvari, predstavlja zapadnu tribinu koja se na bosanskom jeziku izgovara "jug".
Selektor Blažević voli reći da ne valja kada sve Å¡tima, a na njegovu sreću sada su Å¡tampaÄÂi karata uÄÂinili da sve ne Å¡tima. Možda je sve dio lukave strategije.

opet ja: na jednoj strani tastature grickalice, na drugoj pepaljara....ostatak priÄÂe prepuÅ¡tam vaÅ¡oj maÅ¡ti, nije teÅ¡ko shvatiti 

samo jedan pogled na korpu punu paprika ( to je bilo dovoljno)...osmjeh vucem i sad kad prodjem pored istih
moj rodni grad Sarajevo volim kao samoga sebe....
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
Sinoć sjedim sa svojom ekipom (bajkerima) i tema su žene, govori prijatelj kako ima par prijateljica koje nikad nije pogledao kao ženu i kako je ÄÂak sa njima spavao u istom krevetu a nije pomislio ninaÅ¡ta
, a drugi će mrtav ozbiljan "pa ja sam tek sad shvatio da ti ustvari se fališ kako možeš prespavati pored djevojke a ništa ne uraditi, pa ja sam bolan doktor za nehebanje, više sam spavao pored djevojaka nego radio" 
Iskreno nema šta
ali osta on doktor 
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)

Iskreno nema šta

Horoz koji je bosanskohercegovaÄÂkoj publici predstavljen kada i Lakina pjesma za Eurosong, rano jutros smrtno je stradao nakon pada sa 7 sprata stambene zgrade u naselju Grbavica.
Iako je istraga još uvijek u toku, mnogi spekulišu da je horoz izvršio samoubistvo jer je posljednjih nekoliko mjeseci
bio jako nesretan. ÄŒesto ga se moglo vidjeti kako zoba sjemenke marihuane i tetura ulicama.
Izvor blizak horozu tvrdi da nije rijeÄ o samoubistvu već o nesretnom sluÄÂaju.
„Znamo da je bio jako depresivan jer nije upao u Lakin spot, a uskraćeno mu je bilo i putovanje u Beograd jer je promijenjen koncept nastupa. Ipak mislim da se nikada ne bi ubio. Pretpostavljam da je izašao na balkon da se oglasi kao i svake zore te da se jednostavno okliznuo i pao“.
Istraga će pokazati Å¡ta se zaista desilo i da li je zaista rijeÄ o nesretnom sluÄÂaju ili o samoubistvu. Vrijeme sahrane bit će naknadno objavljeno.
Iako je istraga još uvijek u toku, mnogi spekulišu da je horoz izvršio samoubistvo jer je posljednjih nekoliko mjeseci
bio jako nesretan. ÄŒesto ga se moglo vidjeti kako zoba sjemenke marihuane i tetura ulicama.
„Znamo da je bio jako depresivan jer nije upao u Lakin spot, a uskraćeno mu je bilo i putovanje u Beograd jer je promijenjen koncept nastupa. Ipak mislim da se nikada ne bi ubio. Pretpostavljam da je izašao na balkon da se oglasi kao i svake zore te da se jednostavno okliznuo i pao“.
Istraga će pokazati Å¡ta se zaista desilo i da li je zaista rijeÄ o nesretnom sluÄÂaju ili o samoubistvu. Vrijeme sahrane bit će naknadno objavljeno.
beca_jovi je napisao/la:Horoz koji je bosanskohercegovaÄÂkoj publici predstavljen kada i Lakina pjesma za Eurosong, rano jutros smrtno je stradao nakon pada sa 7 sprata stambene zgrade u naselju Grbavica.
jadnik, dobro te više oplakaću zbog tebe