Cesto sam se od tada cula s njom preko telefona..Znala je svasta raditi kuhati kolace pite ..ustvari svo domacinstvo u kuci vodila je ona...jer joj se mama razbolila ..a kako i nebih se razbolila kada joj je snajperista ubio sina u Sarajevu odmah nekako s pocetkom rata....
Tu kobnu noc .je izasla sa svojom dobrom drugaricom Edisom..jer je noc bila bas izmisljena za setnju...
Sanjale su mnoge snove kao i svaka mlada djevojka...i nadale se da ce se ostvariti...
Tu noc se nisu vratile kuci...Amiru je mama isla u bolnicu da identifikuje..kakav je dojam ostavila zena na gledaoce...kada je prepoznala. zajaukala..Pa ljudi ubili su mi sina ,evo i kcerku sam izgubila....To je strasno...
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
Edisin tata je radio negdje u NJemackoj kazu da je prepoznao svoju kcerku, preko tog prenosa,Tv...Mogu misliti kako se osjecao..nije mogao ni na sahranu doci...
Sta bi njihove porodice dale da su one zive...
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Te sve dane dok je trajala zalost...stalno su me nazivali neki nepoznati ljudi ,zene..izjavljivali su mi saucesce zbog mojih sugradjana koji su poginuli tu noc...
Amira i Edisa ..neka vam je vjecni rahmet....