Sama sam nasla izlaz....
Ipak nisam mogla da neprospem koju psovku.....
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
nije riješenje,i grijeh je znam...beba80 je napisao/la:grijesi on pa grijesis i ti mislis da je to rešenjemaida_20 je napisao/la:Ma to treba ako vec dode do toga,vratiti istom mjerom...jedan za jedan...hahaha
e to je druga prica kad neko u kanal moras li i timaida_20 je napisao/la:nije riješenje,i grijeh je znam...beba80 je napisao/la:grijesi on pa grijesis i ti mislis da je to rešenjemaida_20 je napisao/la:Ma to treba ako vec dode do toga,vratiti istom mjerom...jedan za jedan...hahaha
Ali evo npr. navodim glup primjer al eto... dogovriÅ¡ se s djevojkom/momkom naći cete se u 12 h na tom i tom mjestu,i ti doÄ‘eÅ¡,a ona ili on kasni 15-20 min,i opet se to isto pnovi par puta,znaÄÂi ne poÅ¡tuje te...eh onda bih ja to ovako,idućih sastanaka ce on mene ÄÂekati ne 20 min nego sat vremena...dakle kvit smo,gledaj kako je camiti ÄÂekati i nepoÅ¡tovati dogovoreno!!!
Meni je isto i sa prevarom...ne moram prevariti momka ako me on prevario...ali cu barem slagati da sam to isto uÄÂinila,neka osjeti kako je biti ponižen i prevarenim!!!Zar nije fer...meni jeste!!!
To se @maida zove revansizam ili osveta ..to je prvi zmak slabosti...i onda si ti ista kao on...i to ode u nedogled...stalno bacanje ja tebi ti meni..i na kraju opet ..kraj...maida_20 je napisao/la:nije riješenje,i grijeh je znam...beba80 je napisao/la:grijesi on pa grijesis i ti mislis da je to rešenjemaida_20 je napisao/la:Ma to treba ako vec dode do toga,vratiti istom mjerom...jedan za jedan...hahaha
Ali evo npr. navodim glup primjer al eto... dogovriÅ¡ se s djevojkom/momkom naći cete se u 12 h na tom i tom mjestu,i ti doÄ‘eÅ¡,a ona ili on kasni 15-20 min,i opet se to isto pnovi par puta,znaÄÂi ne poÅ¡tuje te...eh onda bih ja to ovako,idućih sastanaka ce on mene ÄÂekati ne 20 min nego sat vremena...dakle kvit smo,gledaj kako je camiti ÄÂekati i nepoÅ¡tovati dogovoreno!!!
Meni je isto i sa prevarom...ne moram prevariti momka ako me on prevario...ali cu barem slagati da sam to isto uÄÂinila,neka osjeti kako je biti ponižen i prevarenim!!!Zar nije fer...meni jeste!!!
S ÄÂim bi me ÄÂastila, haRa-Ja je napisao/la:.....castila bih ga....