![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
"kuku meni neću imati starinsku svekrvu ko i sav svijet već hakerku"
![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)
moguce ona jedna nindja lic na njega ima njegov nos....moguce jevidovita_dzemila je napisao/la:vidi njega
pa ninja kornjaÄÂe su nastale tako Å¡to je ÄÂak noris pojeo obiÄÂne i pokakio nindža kornjaÄÂe
srebrni shvati da Å¡to god ti sad kažeÅ¡ o tome postoji vic vezan za ÄÂaka
maida_20 je napisao/la:danas jedna kona,starija žena(neobrazovana) doÅ¡la meni u posjeti priÄÂa mi dogodovÅ¡tinu koju su joj ispriÄÂali,a koja se navodno dogodila u jednom parku u Tuzli...meÄ‘uuutim kona nije shvatila da je zapravo to Å¡to joj je neko ispriÄÂao bio samo VIC...
![]()
![]()
Kažeee,možeÅ¡ zamisliti u parku silovao momak djevojku,oteo joj taÅ¡nu i pobjegao,rasglasila se priÄÂa po gradu i jedna baba koja dugo nije imala keksa drugi dan ode u taj isti park ne bi li i nju slilovali,istom naiÄ‘e taj lopov,ugleda babu,pa se doÄÂepa njene torbe i pobježe...baba kaže razoÄÂarana vikala za njim...a silovanjeee....
![]()
Tako to sve meni moja stara kona priÄÂa,ona sva onako uzbuÄ‘ena(lomi prste,grÄ je na licu,samo Å¡to ne plaÄÂe),Å¡okirana priÄÂom pita mene Å¡to se toliko smijem i govori kako nije smijeÅ¡no...a jaaaa...joÅ¡ uvijek ne mogu doći sebi![]()
Poslije joj objaÅ¡njavam kako je to njoj neko VIC ispriÄÂao...da to nije istina,te da se smire...a ona će ti meni na to;jes jes i tog nekog VICA su mi spominjali,mora da se tako zove taj manijak