nella26 je napisao/la:pa može ali ako žena prevari muškarca onda je taj muškarac kriv jer je ne zna zaintereovati za sebe i postaviti se tako da pored njega ima sve da joj neko drugi ne treba

![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
nella26 je napisao/la:pa može ali ako žena prevari muškarca onda je taj muškarac kriv jer je ne zna zaintereovati za sebe i postaviti se tako da pored njega ima sve da joj neko drugi ne treba
kristalina je napisao/la:Naravno da mogu , biti vjerne ... I to je normalno ... I to se od svake normalne žene i oÄÂekuje ... I to se u vezi ili braku samo po sebi podrazumijeva ... I nema niÄÂeg ljepÅ¡eg od osjećaja da pripadate jednom , jedinom , svom muÅ¡karcu ...
mozda neki brakovi za ljude izvana izgledaju savrseni a iznutra to nisu...to najbolje znaju supruznicividovita_dzemila je napisao/la:i kod savršenih brakova ima prevara
Da,.......... jer da je savršen , onda ne bi bilo prevaresabinaX je napisao/la: mozda neki brakovi za ljude izvana izgledaju savrseni a iznutra to nisu...to najbolje znaju supruznici
Kada sam prvi puta saznala da jedna moja kolegica vara muza...ma nije me to sokiralo, nije me briga ..Samo sam pomislila .ko joj cuva djecu?...kada sprema i da li sprema rucaj? Da li su joj djeca gladna ?..i dosta toga posla sto je vezano upravo na djecu...Ra-Ja je napisao/la:Posto smo svi razliciti sasvim je normalno da imamo i razlicite tacke gledista i razlicito misljenje po pojedinim temama...
A sada svako prihvata ono sto mu tekstu najvis pase...
Moje misljenje je da zena treba,moze i mora biti vjerna...
Osnovni razlozi zbog cega...zbog toga sto je zena.....majka....vaspitacica ..u svojoj porodici....![]()
Ponekada se pitam ..i da je prevara prihvacena normalno u drustvu...Kada i kako ima vremena za to...