Sta bi radili ako vas zena/muz vara?
Re: Sta bi radili ako vas zena/muz vara?
NÃÂsta spakovo je i vanka,,nisam ja nasilinik,,
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
papaya je napisao/la:ajte, ajte..sami vi izigravajte face..a zaboravili ste da napisete da prvo se doooooooobro isplacete, kmeee kmeeee
ne izigrava niko face. bar ne ja. ja samo kazem kako bih postupio da dodje (ne daj Boze) do toga! jer bi s tim zgazila sve ono u sta sam vjerovao, za sta sam zivio itd.
nikad nisam rekao da ne bih zaplakao ili da me to ne bi boljelo. naprotiv, pa nije mi kamen u grudima i najzad to bas radis iz ljubavi. da nije tako, bilo bi mi svejedno. tako da jedno s drugim nema nikakve veze.
Po kupila bih mu kofer nove odjece spalkovala dala bih mu mjesecni djeparac dok se nesnadje....pokazala
raus..
Ja uvijek kvarim ljude...po obicaju...![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)

Ja uvijek kvarim ljude...po obicaju...
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Velika je razlika kada momak ili djevojka prevari i kad muž ili žena to urade.
Brak je institucija u koju moraju oboje vjerovati i graditi je, ÄÂuvati je.
Prevariti u braku za mene je dno dna.Ne znam Å¡ta me ÄÂeka u životu, mogu reći samo ne daj mi Bože, kad bi me muž prevario to fakat ne vjerujem da bih mogla ni oprostiti ni zaboraviti, opet kažem, ne daj mi Bože.
A kad bih ja bila ta koja se dovela u situaciju da prevari muža, ubila bih se definitivno, jer baš ne bih vidjela smisao svog života
Prevariti u braku za mene je dno dna.Ne znam Å¡ta me ÄÂeka u životu, mogu reći samo ne daj mi Bože, kad bi me muž prevario to fakat ne vjerujem da bih mogla ni oprostiti ni zaboraviti, opet kažem, ne daj mi Bože.
A kad bih ja bila ta koja se dovela u situaciju da prevari muža, ubila bih se definitivno, jer baš ne bih vidjela smisao svog života
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
muÅ¡karac može da vara ženu, žena ne može muÅ¡karca. taÄÂka
- Bebana_de
- Velicanstvo Foruma
tatanka,,al ti moras jeR tako,,,tatanka je napisao/la:nella26 je napisao/la:Velika je razlika kada momak ili djevojka prevari i kad muž ili žena to urade.
eh sad iz jednog drugog topika... onog volim te....
meni ovo dodje ko dvije osobe... jedna bi se ubila kad dodje u situaciju da prevari muza dok druga kaze: koliko puta smo rekli nekome da ga volimo a da smo poslije shvatili da ipak ne volimo...nella26 je napisao/la:Voljeti je stvarno najuzvišeniji osjećaj koji možemo imati prema nekome, i trebamo izgovoriti ljudima koje zasta volimo.
MeÄ‘utim, koliko puta smo rekli nekome da ga volimo a da smo poslije shvatili da ipak ne volimo, i koliko puta nam je neko uputio te rijeÄÂi a da nije mislio tako i da smo stradali vjerujući u njih.
Rekla sam da volim i nije mi žao, samo što je već bilo kasno.Žao mi je što ih nisam izgovorila na vrijeme...
ja bih to ovako...
kad bih shvatio da nekoga nevolim mada sam rekao da ga volim, prevario bih ga i ne bih se ubio...
ma mirna bosna...
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
ma muškarac bi trebo imat 5-6 žena. možda i harem
tatanka je napisao/la:meni ovo dodje ko dvije osobe... jedna bi se ubila kad dodje u situaciju da prevari muza dok druga kaze: koliko puta smo rekli nekome da ga volimo a da smo poslije shvatili da ipak ne volimo...
možda je i 8 osoba.
Ne znam što te to sekira i kakav problem ti imaš s tim.
Ako ti već liÄÂi na sapunicu naÄ‘eÅ¡ drugu temu brate dragi.
Ti sad naÅ¡ao da vagaÅ¡ moje rijeÄÂi, ja znam zaÅ¡to sam to rekla i Å¡ta mislim.Nisam iznijela miÅ¡ljenje da me neko kopira i daje svoje komentare na njih.
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
uostalom moj stric mi je jednom reko da ÄÂovjek ne zna Å¡ta je sreća dok se
ne oženi...onda je prekasno
ne oženi...onda je prekasno
Rekla sam vec sta bih uradila.....kada se desi tada je za sve kasno...
Treba raditi na tome ,obostrano, da do toga nikada nedodje....
Treba raditi na tome ,obostrano, da do toga nikada nedodje....