Ljubavno pismo

Komentari Diskusije
Poruka
Autor/ica
beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: LjUBAVNO PISMO

#47 Post Postao/la beca »

meni je jedan bivsi pisao pisma, ali se bas ne sjecam sadrzaja, ali se sjecam kockaste dvolisnice, zamotane u jos jednu takvu koja je trebala posluziti kao koverta...tugo moja...

u ratu mi je jedna starija komsinica pokazivala njena ljubavna pisma i ljubavne cestitke, dnevnike...sve je bilo tako skladno i lijepo...papiri na kojim su pisma pisana sa razlicitim dezenima, a on je imao tako lijep rukopis....danas malo ljudi zna lijepo pisati...kako napreduje nauka i tehnologija, u nekim stvarima idemo naprijed, ali nekima se nikada vise NAZALOST necemo vratiti...pisma su nekako ljepsa, sve mi se cini emotivnija u odnosu na mail, sms i sl.

e da mi je nekad i mail....kad se desi da mi toliko nedostaju njegove rijeci....o pismu mogu sanjati [Happy.gif]

nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: LjUBAVNO PISMO

#48 Post Postao/la nella26 »

Pisma su puno romantičnija od sms-a ili e-maila
Naumpade mi prije 4-5 godina ja bila na selu kod rodicine nane.I neki momak je meni po rodjaku svaki dan slao pisma.Ali sadržej je bio kriza kako on mene ludo voli (a ne zna me uopće) da se udam za njega joj.
Sad sam se zavalila od smijeha dok se sjećam a kad sam ih čitala oplakala sam smijući se
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...

Odgovori