Kako zamisljate osobu iznad vas...
Re: kako zamišljate osobu iznad vas...
Osoba koja ono sto ga boli, nastoji prikriti kroz salu, nikad nece reci sta ga muci vec ce to drzati u sebi...
ma rekoh vec....bas onaku kakva je devojka ova na slici ![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
Kao osobu koja je propatila u zivotu zbog nekih stvari, ali one su je samo ojacale, osobu koja nije sigurna sta u zivotu zeli, osobu koja je dobra prema drugima
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
crna duga ravna kosa, 175cm, 60kg, skockana, vrijedna, pametna, burna brate burna
(u svakom pogledu), direktna i otvorena, brez dlake na jeziku sto bi se reklo i pomalo vidovita ![[icon_chuckel [icon_chuckel.gif]](./images/smilies/icon_chuckel.gif)
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![[icon_chuckel [icon_chuckel.gif]](./images/smilies/icon_chuckel.gif)
osoba koja zna sta zeli u zivotu
paparaci, dodaj na moju vidsinu jos malo, i na tezinu 7 kg![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
paparaci, dodaj na moju vidsinu jos malo, i na tezinu 7 kg
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
hehehehehe
ozbiljna i zahebana prema nepoznatima, dusa prema njoj bliskima, brizljiva, njezna, bistra, ambiciozna i snalazljiva![[icon_chuckel [icon_chuckel.gif]](./images/smilies/icon_chuckel.gif)
hahahaha. beco preduhitri me. ovo se odnosilo na Butty. ma necu nista ni da dodajem ni oduzimam, meni si onako super![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)
ozbiljna i zahebana prema nepoznatima, dusa prema njoj bliskima, brizljiva, njezna, bistra, ambiciozna i snalazljiva
![[icon_chuckel [icon_chuckel.gif]](./images/smilies/icon_chuckel.gif)
hahahaha. beco preduhitri me. ovo se odnosilo na Butty. ma necu nista ni da dodajem ni oduzimam, meni si onako super
mislim da je osoba koja ima toliko dobrih osobina i pozitivnih zelja u svom zivotu, ali da se ponekad pita vrijedi li to i cemu sve to vodi.......osoba koja je pomalo pasivna, a sve u strahu da ne pokvari ono sto je do tog trenutka stekao/ovo se odnosi na sve sfere zivota/
Srednje visine, plava, dotjerana uvijek, nasminkana, isfenirana, osoba koja je prosla mnogo toga u zivotu i nista je ne iznenadjuje.....mozda ona ima smedje oci / ja ne
/

visoka,crnka,crne ili smÄ‘e oÄÂi...slatka,dotjerana
(mora kada radi sa AVONom
)
Beca...prvenstveno dobar prijatelj,druželjubiva,vesela(voli da zbija šale...
),osoba na ÄÂiju podrÅ¡ku i pomoć možeÅ¡ uvijek raÄÂunati...ma prosto djevojka sa "kamaru"

![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
Beca...prvenstveno dobar prijatelj,druželjubiva,vesela(voli da zbija šale...
![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
- Bebana_de
- Velicanstvo Foruma
visok,,,tamne kose,,romantican,,jebozovan,,haha,,,salim se ima lep ton glasa, ![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
ašto da je zamišljam kad je vidim.. ![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
-
- Svakodnevni prolaznik
zanimljiv lik druzeljubljiv uvijek za nasmijati spreman pomoci prijatelju u nevolji i tako..