![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
a ne krijem nista tak da moze i on po mom...al ako ne dozvoli dirat svoj necu se ljutit
žjacii_ je napisao/la:meni zanimljivo cackat po tudjim telefonima![]()
![]()
a ne krijem nista tak da moze i on po mom...al ako ne dozvoli dirat svoj necu se ljutit
BijesanPuz je napisao/la:žjacii_ je napisao/la:meni zanimljivo cackat po tudjim telefonima![]()
![]()
uh uhhh .. pregledala od a-ž telefon![]()
sve gleda da nema sta pa da me napadne
![]()
BijesanPuz je napisao/la:hehe.. pa kad nemam sta kriti... Ono sto nebi da ko gleda.. ostavim u drugom telefonu![]()
![]()
![]()
![]()
a sta kad nisi tu dzemka pa ne vidis lice....vidovita_dzemila je napisao/la:ma nisam za to kontrolisanje brate to mi je bezveze
ali uvijek se na njegovom licu može primjetiti kad mu dođe poruka od švalerke ili bivše. UVIJEK ma kako dobar glumac bio
druga stvar....muškarci griješe kad po prijemu poruke govore eh prijatelj pita ovo, sestra kaže ono.........veću sumnju izazovu ako se pravdaju već kad šute
svako za se travu pase....vidovita_dzemila je napisao/la:beca_jovi je napisao/la:pa ako je ikad povrijedi da mu vrati milo za drago na jedan kulturan nacin
nisam za tu soluciju. ako ćeš me varati briši od mene. oprosta nema, kao ni osvete. samo definitivni raskid