Baustelac je napisao/la:Polako malo zeno,pomjesla si sve pojmove-Kao prvo nisam zena...
Kao prvo i ja sam pola bosanac,znam da je to sto sam napisao bolno,ali nazalost istinito- I da si "CISTI" Bosanac ne daje ti to za pravo da onako pises...A sta je istinito ili ne zna samo Svemoguci!
Slazem se potpuno sa tim sto si napisala o tvom i mom "Gospodaru"![]()
Da nas Gospodar je pravedan,i on ce nas pitati kao sto si napisala,za nase halale i harame(pitace nas zasto smo jedina muslimanska nacija koja vecina nas jede svinjetinu,udajemo se za kjafire,pijemo alkohol,nepostimo ramazan,sljedimo ne njegove vec kjafirske zakone,iako nam je sve to "strogo"zabranio....-Pitat ce nas svakoga posebno...Svatko ce da odgovara za svoja djela(nedjela) Hvala Bogu...Kod Njega nema kolektivne krivice,nema "Vecine"...
za nase ponasanje, za nas stid(neznam koji ponasanje i stid kad smo jedina muslimanska nacija koja psuje Boga...-Ja sam Bosanac Islamske vjeroispovjesti...Postoji li "Muslimanska nacija"?
za nase NAMAZE(samo neznam koje namaze kad 95%nas neklanja)....i jos mnogo toga....-Svatko odgovara sam za sebe...Hvala Dragom ALLAHU da nam na onome svijetu nece takvi suditi...
vidim nisi citala sve postove,vec te dirnule te moje rjeci "narod kome je odredzeno da nestane"...da nestace nas ako ostanemo ovakvih kakvi jesmo,jer je to kuransko pravilo koje ce vaziti sve do sudnjeg dana,za sve narode.....nezaboravi da je na pola prostora BIH(Republika Srpska) skoro nestalo muslimana.....i nemoj misliti da je to slucajno- Nije slucajno...Nista na ovom svijetu se ne desava slucajno-imas pravo!
posto toliko znas o tvom Gospodaru,sigurno znas da tvoj Gospodar,nije nikad dopustio da jedan narod bude kaznjen masovnim ubijanjem,sem ako taj narod nije presao sve granice u nevjerovanju....-Jel'to vrijedi i za Cecene,Iracane,Afganistance,Kurde,Pakistance,Irance,Etiopljane,Nigerijance,...PALESTINCE???
....i sigurno znas da nam je nas godpodar zabranio da prijateljujemo sa kjafirima,a kamo li da se udajemo....("Za svoje prijatelje uzimajte samo svoje,ostali vam samo propast zele,mrznja izbija iz njihovih usta,a jos je gore ono sto skrivaju njihova prsa"..(kuran)- Ja prijateljujem sa dobrim ljudima,bez obzira na vjeru i odgovarat cu za to rado(ne bojim se,Samilosan je On...moj Gospodar) ako je to tako kako ti kazes...
I sigurno znas da tvoj gospodar nece izmjniti nase stanje dok se prvo mi ne promjenimo....("Allah nece izmjeniti stanje jednog naroda dok taj narod nepromjeni svoj odnos prema Allahu"..(kuran)
Zato odsad prvo citaj sve postove,i pisi ono sto stvarno mislis....i nemoj nikad pisati samo da bi udovoljila nekome ovdje,kao sto par njih rade.....(jer Gospodar tvoj ti naredzuje da pricas ISTINU,makar i gorka bila)- Ja citam onoliko koliko stignem,a pisem samo ono sto mislim,ne puno ali samo ono sto mislim i sto odgovara mom stavu...A sta je Istina ili ne odredjuje "ONAJ GORE" jarane...ALEJKUMUSELLAM!!!
SELAM Tebi
"Pokrivene" djevojke
- odysseus
- Zvijezda foruma
Re: "Pokrivene" djevojke
Svijet moje maste! I igra moga duha!
Covjece,gospodar si svojih rijeci dok ih ne izgovoris,a kad ih izgovoris postajes njihov rob!
Kakva bi samo tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Kakve su ti misli,takav ti je zivot!
Covjece,gospodar si svojih rijeci dok ih ne izgovoris,a kad ih izgovoris postajes njihov rob!
Kakva bi samo tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Kakve su ti misli,takav ti je zivot!
- probisvjet
- Ucesnik diskusija
Dragi Baustelac .... znas li ti da zbog ljudi poput tebe ratovi i izbijaju .... jer ti zbog svog "znanja" navodis na mrznju ....papaya je napisao/la:Baustelac je napisao/la: ....i sigurno znas da nam je nas godpodar zabranio da prijateljujemo sa kjafirima,a kamo li da se udajemo....("Za svoje prijatelje uzimajte samo svoje,ostali vam samo propast zele,mrznja izbija iz njihovih usta,a jos je gore ono sto skrivaju njihova prsa"..(kuran)
masala, masala
Ne navodim na mrznju vec na istinu.....eto "braca" srbi i braca komusnisti su nas navodili na bratsvo jedinstvo,pa su nas onda klali ko telad.....!!!
tad se i zivilo kad su braca komunisti vladali baustelac imao si sve stan posao nije bilo kriza ali kad su dosli "vjernici" na vlast pogledaj kako se zivi
tad se i zivilo kad su braca komunisti vladali baustelac imao si sve stan posao nije bilo kriza ali kad su dosli "vjernici" na vlast pogledaj kako se zivi
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
da da to je ta "gospođa" papaya ne do Bog nikom takvu kao sto je ona pitaj butty kakva jepapaya je napisao/la:Jel ona skroz gore gospodja koja je htjela da zabrani deda mraza?
jest papaya...razumijemo se....diisaaa je napisao/la:da da to je ta "gospođa" papaya ne do Bog nikom takvu kao sto je ona pitaj butty kakva jepapaya je napisao/la:Jel ona skroz gore gospodja koja je htjela da zabrani deda mraza?
alija i njemu slicni su sve ovo i zakuhaliBaustelac je napisao/la:CUJ DOSLI VJERNICI NA VLAST??? KOJI VJERNICI???VJRNICI NISU BILI NIKAD NA VLAST....BUDITE ZAHVALNI STO JE ZA VRIJEME RATA BIO ALIJA,JER DA NIJE GA BILO NEBI NI MUSLIMANA VISE BILO U BIHdiisaaa je napisao/la:Ne navodim na mrznju vec na istinu.....eto "braca" srbi i braca komusnisti su nas navodili na bratsvo jedinstvo,pa su nas onda klali ko telad.....!!!
rekla sam Alija i njemu slicni Slobodan Tudman htjeli su svoje drzave a Alija i Sefer Halilovic je prodao srebrenicu takav dogovor su sklopili sa srbimaBaustelac je napisao/la:jeste disaaa Alija je zapoceo rat.........braca Srbi su se samo branili......nisu oni namjerno klali i silovali i ubijali ,nego su morali da se brane......nisu ni u srebrenicu izvrsili genocid,nego samo su se branili od tih 11000 terorista,pa su ih morali poklati.........a i one 40 hiljada silovanih zena,nisu oni hteli silovati ali su morali,jer su se bojali da ih ne napdanu.......a i ona 20 hiljada djeca ispod 16 godina,nisu oni hteli ubiti,nego su morali jer sutra bi i oni bili teroristi......Nasa braca Srbi su dobri ljudi,a ono sto su u R.Srpskoj postavili na vlast cetnika Dodika,am to je laz njega srbi nimalo ne vole.....a i ono sto u srbiji najjaca politicka stranka su Seseljovi cetnici,i to nije istina,to samo oni sire propagandu....UZASSSSSSSS![]()