Novi kolacici
Re: Novi kolacici
gdje sam ja tu, ja pita jel...
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
- odysseus
- Zvijezda foruma
Dobro dosla beca_jovi ! 

Svijet moje maste! I igra moga duha!
Covjece,gospodar si svojih rijeci dok ih ne izgovoris,a kad ih izgovoris postajes njihov rob!
Kakva bi samo tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Kakve su ti misli,takav ti je zivot!
Covjece,gospodar si svojih rijeci dok ih ne izgovoris,a kad ih izgovoris postajes njihov rob!
Kakva bi samo tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Kakve su ti misli,takav ti je zivot!
hvala odysseus, jos uvijek se ne snalazim dobro, al se tudim skotati sve, al samo zato sto ste vi svi super, ja iz zezancije s ovim pocela,sad ovisnik
HVALA SVIMA
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
HVALA SVIMA
Sto se predstavljanja tice,prvo da kazem da sam zensko, posto je bilo zabuna...
zovem se Belma, 25 god, uskoro,za koji dan, bicu profesor BHS jezika i knjizevnosti....
Neudata, ali u vezi, 10 janauara bice 6 godina; to to uglavnom to, tastatura me zeza pa imam i ja gresaka![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
zovem se Belma, 25 god, uskoro,za koji dan, bicu profesor BHS jezika i knjizevnosti....
Neudata, ali u vezi, 10 janauara bice 6 godina; to to uglavnom to, tastatura me zeza pa imam i ja gresaka
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
hvala vam ljudi, od srca zaista, vi ste ovo prosli pa me razumijete, srce mi je ko kalosa... ![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
moramzahvalii papayi,a davno sam trebala, ali nisam vidjela...
Nista neobicno za novi kolacic
Nista neobicno za novi kolacic
za lijepe stvari nikad nije kasno...od mene hvalavidovita_dzemila je napisao/la:i od mene dobrodošlica novim forumašima sa zakašnjenjem
Evo kako je i red.
Nova sam na ovom forumu. Neznam šta da kažem o sebi, ali eto.
Nakon 10 godina veze ostala sam sama sa puno puno slobodnog vremena. U ovom gradu sam stvarno papanka, nemam prijatelja, nemam s kim porazgovarati, popiti kavicu.
I eto to je razlog, Å¡to sam na ovoj stranici koju sam sasvim sluÄÂajno pronaÅ¡la. Nadam se da ćete me prihvatiti.
Nova sam na ovom forumu. Neznam šta da kažem o sebi, ali eto.
Nakon 10 godina veze ostala sam sama sa puno puno slobodnog vremena. U ovom gradu sam stvarno papanka, nemam prijatelja, nemam s kim porazgovarati, popiti kavicu.
I eto to je razlog, Å¡to sam na ovoj stranici koju sam sasvim sluÄÂajno pronaÅ¡la. Nadam se da ćete me prihvatiti.