tako da mene kupovina samo vise isfrustira

restoran sjesti napolju i gledati ljude kako prolaze tako se zamislim o svakom
po malo i zaboravim na frustracije.

Ne znam,nisam probao sad kupovati baÅ¡ ono-shoping k'o u ameriÄÂkom filmu,pa peglaj karticu neko će platiti,jer nemam toliko novcavidovita_dzemila je napisao/la:ne znam baÅ¡ je li to tako. zar se i tebi kad kupiÅ¡ dobar komad odjeće ne popravi raspoloženje?vornevljev je napisao/la:mislim da je kapitalistiÄÂka izmiÅ¡ljotina i marketinÅ¡ka podvala sve to "lijeÄÂenje" kupovinom
meni jeste. naravno frustracije i problema zbog kojih je doÅ¡lo do frustracije se ne možeÅ¡ na taj naÄÂin rijeÅ¡iti, ali možeÅ¡ barem popraviti raspoloženje taj dan
Nije istina,i nekad se vecina kupovalo na kredit (trosjedi,televizori,regali...)!belly_dancer je napisao/la:to je novokomponovana bolest.
to je nekad bilo jednostavnije dok nije bilo kartica i kredita...
kupiš za onolko kolko imaš :mrgreen:
sta je i to ta bolest, ja sam mislila da se odnosi na kupovanje osobnih stvari kao npr.odjeca, obuca, sminka, nakit, nesto cime materijalno zadovoljavas psihicko nezadovoljstvovornevljev je napisao/la:Nije istina,i nekad se vecina kupovalo na kredit (trosjedi,televizori,regali...)!
to znam,uvjerena sam da je malo moralo bit nekog lufta,al de se zapitaj dal su iÅ¡le mame u Å¡oping po 5 novih kompletiÄÂa kad bi se muž izderao na njih?vornevljev je napisao/la:Nije istina,i nekad se vecina kupovalo na kredit (trosjedi,televizori,regali...)!belly_dancer je napisao/la:to je novokomponovana bolest.
Pitaj mamu i tatu!
ZnaÅ¡ onu:"Ko ima masla i m... maže sa njim",jeb'ga onaj ko ima za tako nesto ide i danas isao je i onda,vala prosjecna podica na ovim prostorima nema za takvo nesto novac.belly_dancer je napisao/la:to znam,uvjerena sam da je malo moralo bit nekog lufta,al de se zapitaj dal su iÅ¡le mame u Å¡oping po 5 novih kompletiÄÂa kad bi se muž izderao na njih?vornevljev je napisao/la:Nije istina,i nekad se vecina kupovalo na kredit (trosjedi,televizori,regali...)!belly_dancer je napisao/la:to je novokomponovana bolest.
Pitaj mamu i tatu!
..neznam baš,po statistikama mi to nema logike...19% hrvata je siromašno,i to jako..a to nije mal broj...vornevljev je napisao/la: Znaš onu:"Ko ima masla i m... maže sa njim",jeb'ga onaj ko ima za tako nesto ide i danas isao je i onda,vala prosjecna podica na ovim prostorima nema za takvo nesto novac.