Da li bi jedan muskarac mogao biti broj dva ili tri?

Cisto sumnjam...

Kad su ove zene ludakinje

Danas je svasta moguce,pa ko voli nek izvoli,barem to jos uvijek mozemo :mrgreen:maida_20 je napisao/la:A znas sta se ja pitam ramayana!
Da li bi jedan muskarac mogao biti broj dva ili tri?![]()
Cisto sumnjam...![]()
Kad su ove zene ludakinje
ÄŒitajući to Å¡to si napisala, stekao sam dojam da ti i ja to moramo sve probati i onda ćemo skontati na Äemu smo ,.............. deder mala dolazi vamo da uradimo ono u ono pa da skontamo kako nam je pa onda na forum to da opiÅ¡emohypnose je napisao/la:sve su to samo rijeci ....bi.....nebi ....ovako ili onako
treba se tako nesto desiti.....onda bi imali ....pravi ...odgovor i odluchivali sta ce biti dalje.....
Ja opet tvrdim ....ljubav je nepredvidiva i prisiljava te da cinis ono sto se kosi s tvojim nachelima........ :mrgreen:
Ne slusaj ti mrkog...ali ja se potpuno slazem s Hypnose (ona je bar zena bogatog bracnog iskustva), život nije crno i bijelo...ima punooo punooo nijansihypnose je napisao/la:sve su to samo rijeci ....bi.....nebi ....ovako ili onako
treba se tako nesto desiti.....onda bi imali ....pravi ...odgovor i odluchivali sta ce biti dalje.....
Ja opet tvrdim ....ljubav je nepredvidiva i prisiljava te da cinis ono sto se kosi s tvojim nachelima........ :mrgreen:
Je sploh danes ljubezen ali materializemLiEn je napisao/la:Ako bi tu osobu stvarno voljela ne bi.. a ako je to samo neka avanturica...ko zna..mozda i bi
Je tudi ljubezenmrki62 je napisao/la:Je sploh danes ljubezen ali materializemLiEn je napisao/la:Ako bi tu osobu stvarno voljela ne bi.. a ako je to samo neka avanturica...ko zna..mozda i bi![]()
Nikoli ne reci nikoli in ne dvomi v nekaj kar se reÄe spolna sla
Težko me je prepriÄati ,........ vzemi si Äas, sem zelo potrpežljivLiEn je napisao/la:
Je tudi ljubezen