sabinaX ... nema te ... hmm ... steta ... bio bi red da se izjasnis ... ha ya

badgirl je napisao/la:djes ba hance ...kako si mi danas ,
vidim slicno kao i sinoc , ljubnem te jednom
mozda bi islo jos bolje al da nam i kaHvu ponudis, slikomdiisaaa je napisao/la:evo i ovdje da pozdravim valjda cu vas natjerat malo i ovdje da pisemo
pozdrav tequila sta ima sta se raditequila je napisao/la:pozz disi cokim
ma nije, draga, nista bilo zlonamjerno, vec zahebancija na temu "reklamiranje" :mrgreen:IM_ex je napisao/la:Bila je sala ... mislila sam da ces razumjeti ... ah, u takvom tvom haosu, ne bi nikom bilo na umu postavljanje slika jos ... al, eto, ja nasjedoh sinoc ... jako, jako podlo bijah navucena![]()
De ti, sto je prece obavi ... ok je.
Na takav pozdrav ne odgovaram ... i inace, ono, BinosabinaX je napisao/la:dobar dan curke
evo me Im_ex sta treba, tucam :mrgreen:
sabinaX je napisao/la:pa kronicni pusaci....zutih prstiju![]()
Zezam se, ajd im_ex slicicu jednu, s upaljacem :mrgreen:
Jasno je k'o dan da uvijek pri postavljanju tog upaljaca pomenem da je samo za "posluziti se" . Da bi od tebe, eeej, bas od tebe koja si upoznata ,moguce bolje no iko drugi od forumasa, kroz kakve sam sve faze prolazila a nisam banovana, uslijedio ovaj hinjski korakIM_ex je napisao/la:sabinaX je napisao/la:Zezam se, ajd im_ex slicicu jednu, s upaljacem :mrgreen:
samo da se posluzite, zna se vec, al za svaki slucaj .... ima novih clanova koji ne znaju :mrgreen:
koji procitah nekad posve kasno, kad vise nisi bila onn.sabinaX je napisao/la:Tako je im_ex...marketing uvjek pozeljam...bitno da nema www
Trebalo je da kazes HOP prije no sto skocis ... prevod: to sam rekla diisiii a ne tebi ... tad te jos ne zapazih onn a kad te opazih, onda se tebi i oglasih ... dobro te je.sabinaX je napisao/la:ma nije, draga, nista bilo zlonamjerno, vec zahebancija na temu "reklamiranje" :mrgreen:IM_ex je napisao/la:Bila je sala ... mislila sam da ces razumjeti ... ah, u takvom tvom haosu, ne bi nikom bilo na umu postavljanje slika jos ... al, eto, ja nasjedoh sinoc ... jako, jako podlo bijah navucena![]()
De ti, sto je prece obavi ... ok je.
idem kuci pomalo, tek da pozdravim meni drage osobe...cmok,cmok,mah,mah