Da ...Treba prevaru oprostiti...Pa mi smo kulturan narod....
Pozdraviti se...
U paketu ...baciti sve u zaborav ...njega i prevaru..... :-k
Da li oprostiti prijevaru?
Re: Dali oprostiti prijevaru?
Partner me nikada nije prevario dok smo bili skupa...a da se to desilo demostrativno bih ga napustila....To je za moje misljenje ..... velika povreda u vezi... 
Ja bih njemu i oprostila...jer nemam vremena ninakoga da se ljutim...ali nikada vise nebih bila sa njim.....
Vec sam o tome prije pisala....

Ja bih njemu i oprostila...jer nemam vremena ninakoga da se ljutim...ali nikada vise nebih bila sa njim.....
Vec sam o tome prije pisala....
oprosti bices rahatnije 

Ko ce me ubijediti da se to vise nece ponoviti,klinci i neformirane licnosti dok smo bili je za zanemariti al kada se desi od formirane licnosti da oprostio bi ali nikada vise nebi bili zajedno po bilo kom osnovu 

Dare potpuno isti razmiÅ¡ljamo,kao da nas jedna majka rodila..Kad povjerenje ode,ode zauvijek.Ja sam i ženi rekao kad bi je prevario rekao bi joj,doduÅ¡e to tad i nije onda neka prevara.Al to bi već znaÄÂilo da mi viÅ¡e nije nimalo stalo do žene..Ono Å¡to se muÅ¡ki kaže,"komada uvijek ima",al možda sam onaj kažu rijetki vjeran,al hebiga takav sam..Imam u svojoj ženi apsolutno sve Å¡to mi treba u životu..i nakon tolko godina mislim isto..dare__71 je napisao/la:Ko ce me ubijediti da se to vise nece ponoviti,klinci i neformirane licnosti dok smo bili je za zanemariti al kada se desi od formirane licnosti da oprostio bi ali nikada vise nebi bili zajedno po bilo kom osnovu