iskusenje, moja dzemkic, iskusenje

otkud znas da bi ti to bila ljubav tvog zivota? sta ako ti se to samo pricini, pa se kasnije ispostavi sasvim suprotno?
de ba smiri se. sta ti je. o kakvom licemjerstvu pricas? ko kaze da je internet i forum vjerski zabranjen? :stupid:hypnose je napisao/la:e pa ovoje da ti pamet stane tema je za povracanje nek se ljuti ko hoce
uh kud je uopste pogleda
kad sve te predrasude i gluposti citam sve vas nekako vidim u nekom novom nepoznatom izdanju koje me plasi
pa i internet i forumi nisu vjerski dozvoljeni
uh koje licimjerstvo ](*,)
bolje da sam osljepila nego ovo sve procitala
mislite sta hocete i ljutite se koliko vam volja bas me briga
u soku sam ..treba mi tableta za smirenje
[smilie=real mad.gif]
vidovita_dzemila je napisao/la:znaèi pu¾ po ovom citatu meni papaja i dare npr nisu prijatelji.
tako ispada
ja stvarno vjerujem u boga ali sa nekim stvarima se ne sla¾em. kao bog zna ¹ta je najbolje za nas ali...da li je to zaista tako?
znaèi on mene odvraæa od ljubavi prema nemuslimanu i sutra se udam za muslimana kojeg ne volim. je li to najbolje za mene?
evo iftar æe sad pozdrav
pustite te lafine. pa svakom nevjerniku, bez obzira kojoj vjeri pripadao, vjera nije vazna po pitanju iceg!cooma je napisao/la:zasto ne ako je ljubav u pitanju tu nema granica a pogotovo ako pronadzes zivotnog druga s kojim ces podjeliti i dobro i lose u zivotu i naravno da je obostrano tu vjera ne igra ulogu...
od mene veliko DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kako za koga. ako neko u nista nevjeruje, ne moze ni biti "opterecen glupostima".papaya je napisao/la:Sto sam ja srecna sto nisam opterecena takvim...ajd napisacu..glupostima.
grijesis. ta zabrana ne postoji zbog toga da bi se islam sirio(govorim za islam, jer za druge vjere ne znam kako stoje po ovom pitanju) -dovoljno je rasprostranjen- nego zato da odvrati od nevjerstva, razvrata i krivog puta!papaya je napisao/la:Ta "zabrana" postoji samo zato, da bi se islam, ili eto druge vjere, sirio/sirile.
Za mene je to kao fashizam.