Ana Magaš

Poruka
Autor/ica
lien
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#3 Post Postao/la lien »

ne ne papaya... nije to ona isplanirala! Samo se je branila. Ne mozes tek tako osudjivati, zena se je samo branila.
A hvala lijepa na takvom ocu!!!!! [-(

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#4 Post Postao/la sabinax »

O ovom slucaju ja cesto razmisljam, ali mi se cini da sam svaki put pristrana, zbog toga jer je bilo toliko slucajeva gdje se muskarac izivljavao na zeni pa dobio vrlo malu ili nikakvu kaznu, u ovom slucaju ona kaze da ju je zlostavljao (taj dio se treba dokazati), nisam sigurna koliko je to u ovom slucaju dokazljivo, ali ako je svakako bi ju trebalo osloboditi (tj.nije ju ni trebalo zatvarati)...u slucaju da nije dokazivo treba ju osuditi kao svakog ubojicu (ovo sam tesko rekla, jer velim, tesko mi je biti objektivna kada se radi o zlostavljanju i o zenama)
Pitanje je sada hoce li joj ikada sin oprostiti za to djelo (meni bi bilo teze to nego da me optuzi 10 sudova)... u svakom slucaju, u pitanju je opravdanje tog èina.
Tu bi se mozda trebao ukljuciti neki policajac..u raspravu
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

lien
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#6 Post Postao/la lien »

zar ti stvarno mislis da je ona to htjela. To je moment, i dogodi se u afektu, kad ni ne znas za sebe, samo mislis na to kako ces se ziv izvuci... :huh:

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#8 Post Postao/la sabinax »

LiEn je napisao/la:zar ti stvarno mislis da je ona to htjela. To je moment, i dogodi se u afektu, kad ni ne znas za sebe, samo mislis na to kako ces se ziv izvuci... :huh:
LiEn, ja znam upravo takve situacije....ali mislim da ovo nije ta...
ne kazem da zena nije u pravu ako je bilo zlostavljanje (da se brani), ali institucije bi trebale biti te koje bi morale zastititi zlostavljane zene, kod nas je nazalost taj sustav zakazao.... :huh:
slika Make my day!

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#11 Post Postao/la sabinax »

Ako je istina sto ona kaze...onda je opravdano, ali nemamo drugu stranu (on je ipak njemi svjedok :huh: )....stvar je forenzike i sudstva, ali nazalost kod nas je praksa jako losa
Hajd ipak je pomilovana, ako Mesiæ moze pomilovati i muske ubojice sto nebi i ovu zenu...pa nek joj Bog sudi
slika Make my day!

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: ANA MAGA©

#15 Post Postao/la sabinax »

vidovita_dzemila je napisao/la:
vidovita_dzemila je napisao/la:¹ta vi mislite o ani? je li ¾rtva ili ubica? kome bi trebalo pripasti dijete, njoj ili Lucijanovim roditeljima?
ovome jo¹ dodajem pitanje kako bi postupili da ste na njenom mjestu i mo¾emo li se zaista zamisliti na njenom mjestu
Ne znam :-k ....djecak bi trebao odluciti, uostalom ako je on jedini svjedok, njegova odluka ce biti bolja od svih sudova, jedino sto mislim da je dosta pod utjecajem drugih...djecak bi trebao sam odluciti, ne bih bila u njegovoj kozi
slika Make my day!

Odgovori