Alarm proganja vam muza

Budite Psiholog Online.Pomozimo jedni drugma savjeti vezano za zivotna iskustva, problemi itd...

Poruka
Autor/ica
Tourniquet
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..

#62 Post Postao/la Tourniquet »

jedan nacin da joj oprostis.. da je isto prevaris i to da zna da ces je prevarit..
ono kazes.. Dusho... veceras te idem prevarit da ti vratim dug... :D :D

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#67 Post Postao/la sabinax »

Za one koje mi proganjaju muza...ja ih pustim da vidim, hoce li lovina pasti :D
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

irma26
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#69 Post Postao/la irma26 »

vidovita_dzemila je napisao/la:
ToUrNiQuEt je napisao/la:ja za prevaru nedajem izlaznu vizu... ako odes na drugu stranu granice... to znaci da nemas vishe sanse da se vratis..

hehe ovo bi trebali prebaciti u knji¾evnost u mudre izreke :lol:

a vezano za ovo ¹to je irma napisala. ma nije tu kriva ¾ena koja proganja neèijeg mu¾a veæ sami mu¾. brate ako neæe¹ milom hoæe¹ silom :P
on treba toj curi na lijep naèin objasniti da voli svoju ¾enu i da nema teorije da æe je ikad prevariti a ako to ne fercera...pa neka je na grub naèin otpepa...¹ta sad... problem je u tome ¹to veæini mu¹karaca godi kad im se nabacuje druga ¾ena. to im podi¾e ego, znaju da su jo¹ po¾eljni... zato ni¹ta ne poduzimaju i boli ih briga ¹ta o tome misli supruga.
e uvek sam te volela vidovita-dzemila a sad te bas volim :) :flower:

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#70 Post Postao/la bosman »

IrMa26 je napisao/la:
vidovita_dzemila je napisao/la:
ToUrNiQuEt je napisao/la:ja za prevaru nedajem izlaznu vizu... ako odes na drugu stranu granice... to znaci da nemas vishe sanse da se vratis..

hehe ovo bi trebali prebaciti u knji¾evnost u mudre izreke :lol:

a vezano za ovo ¹to je irma napisala. ma nije tu kriva ¾ena koja proganja neèijeg mu¾a veæ sami mu¾. brate ako neæe¹ milom hoæe¹ silom :P
on treba toj curi na lijep naèin objasniti da voli svoju ¾enu i da nema teorije da æe je ikad prevariti a ako to ne fercera...pa neka je na grub naèin otpepa...¹ta sad... problem je u tome ¹to veæini mu¹karaca godi kad im se nabacuje druga ¾ena. to im podi¾e ego, znaju da su jo¹ po¾eljni... zato ni¹ta ne poduzimaju i boli ih briga ¹ta o tome misli supruga.
e uvek sam te volela vidovita-dzemila a sad te bas volim :) :flower:

Isto tako i zena moze da odbije ako muskarac navaljuje! Muskarcu je po prirodi duznost da bude napadac,a zena je ta koja kaze da ili ne! U principu, ravnopravnost polova sto zene i hoce da imaju! :)

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#71 Post Postao/la sabinax »

bosman je napisao/la:Isto tako i zena moze da odbije ako muskarac navaljuje! Muskarcu je po prirodi duznost da bude napadac,a zena je ta koja kaze da ili ne! U principu, ravnopravnost polova sto zene i hoce da imaju! :)
Pa u tome i je problem, jer zena bez problema odbije ako ne zeli...a muskarac ili uvijek zeli ili ne moze da odbije, zbog toga i postoji ova tema: kada muskarca neka salijece (jer ta to vjerojatno zeli, nema ona sta odbiti) a na njemu je da odluci..
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

Bijesanpuz
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#73 Post Postao/la Bijesanpuz »

99 % muskaraca ce popustiti udvaranju neke druge zene.... Bez obzira da li ima svoju zenu ili ne....
It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci

vornevljev
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#74 Post Postao/la vornevljev »

BijesanPuz je napisao/la:99 % muskaraca ce popustiti udvaranju neke druge zene.... Bez obzira da li ima svoju zenu ili ne....

Pod uslovom da ta ¾ena ima neke "atribute",u suprotnom neæe toliki procenat mu¹karaca ba¹ popustit.

Bijesanpuz
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#75 Post Postao/la Bijesanpuz »

vornevljev je napisao/la:
BijesanPuz je napisao/la:99 % muskaraca ce popustiti udvaranju neke druge zene.... Bez obzira da li ima svoju zenu ili ne....

Pod uslovom da ta ¾ena ima neke "atribute",u suprotnom neæe toliki procenat mu¹karaca ba¹ popustit.
svaka zena ima atribute... samo ako se zna sa njima koristiti
It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci

Odgovori