Evo uzela neki ljubavni roman...
LJUBAV RODJENA IZ PATNJE......
Sta citate trenutno?
hypnose je napisao/la:Citam Sta ti tvoja bolest zeli reci od Kurta Tepperweina. Interesantno kao svaka bolest je poruka naseg podsvjesnog ,JA, da nesto nije kako treba.Naprimjer hajde recimo za zgaravicu autor kaze;"Agresija,briga, konfrotacija sa jednom nerjesenom situaciom,nedostatak hrabrosti". Jako interesantno!
A zasto to citas...treba ti lijek....lakse je idi doktoru...tamo se traze savjeti takve prirode ...mislim.....

Poselami babu.... :-k
Ah ah ah ...sta se napisa za kratko vrijeme....Vidis nisam znala da ti je babo umro...jer si rekla da imas divnog njeznog babu...pa sam samo pozdravila i nista drugo...hypnose je napisao/la:Zato sto me interesuje. To bi bio odgovor na tvoje pitanje.Ra-Ja je napisao/la:hypnose je napisao/la:Citam Sta ti tvoja bolest zeli reci od Kurta Tepperweina. Interesantno kao svaka bolest je poruka naseg podsvjesnog ,JA, da nesto nije kako treba.Naprimjer hajde recimo za zgaravicu autor kaze;"Agresija,briga, konfrotacija sa jednom nerjesenom situaciom,nedostatak hrabrosti". Jako interesantno!
A zasto to citas...treba ti lijek....lakse je idi doktoru...tamo se traze savjeti takve prirode ...mislim.....![]()
Poselami babu.... :-k
Esad da te ljepo pitam."Sta ti je i imas li problema?
STA SI NAVRZLA NA MENE?
Vec sam ti prije "rekla" ali opet cu ponoviti. previse si cinicna arogantna pa i pomalo zlobna.STETA za jednu tako mladu osobu,zvucis mi i nekako ogorceno.neznam mozda grjesim kad to tvrdim ako je tako izvini... da te pitam zasto skoro na svaki moj komentar provociras ?STA IMAS OD TOGA?Sama si rekla da smo ovdje da se druzimo i djelimo misljenje. Je li
to tvoj nacin druzenja?(samo smnom) E PA MOJ NIJE I MOLIM TE NE PROVOCIRAJ:Ako ti se ne svida sto pisem zaobidi...
IMOLIM TE NESPOMINJI MI OCA,NMAS PRAVO A NIJE NI FER NEK COVJEK POCIVA U MIRU:
IiZVINJAVAM SE STO OVO PISEM NA OVOJ TEMI AIL NEZNAM GDE BI ODGOVORILA NA NJENE PROVOKACIJE.
Kad sad kazes neka pociva u miru...
Neka mu je rahmet..... :huh:
- belly_dancer
- Zvijezda foruma