Sta vas je danas nasmijalo???...............
juce se izljubio s Danjelom,danas ovo,ma ja sam prosto sokiraTa........ :baa:paparaci je napisao/la:indeks je napisao/la:Braco,ti mene pravo zabrinjavas.............paparaci je napisao/la:hahhaahaha. ma ne vide se face. mislim da to i jest fora tog plakata. malo ko(bar ja) obraca paznju na gornji dio. vecina se fiksira na guze![]()
![]()
hahahaha. znam. izgleda da je dzemka imala pravo

- bosanka100
- Hronicar foruma
- bosanka100
- Hronicar foruma
Nasmijala sam sama sebe,bolje receno sama sam sebe iznenadila kako nisam kontala sta radim...
Dala meni mama neki recept kako se prave rolati od oblatne(2 vrste)
i ja sam ti danas hajd reko kad bar pravim kolace da vidim kakvo je i ovo,i zavukla se ja u kuhinju i pocela pravit,zadubila se posteno i neobracam paznju sta radim....
Napravila sam ja jednu vrstu rolata,sad reko hocu i drugu,a negledam kolicinu samo pravim...
Kad sam napokon zavrsila,i okrenula se.hehehe heheheheheh
onda sam ugledala da sam potrosila 2 pakla oblatni,tj.napravila 20 rolata...(mali su doduse)
Sad se pitam ko ce sve to da pojede...

Dala meni mama neki recept kako se prave rolati od oblatne(2 vrste)
i ja sam ti danas hajd reko kad bar pravim kolace da vidim kakvo je i ovo,i zavukla se ja u kuhinju i pocela pravit,zadubila se posteno i neobracam paznju sta radim....

Napravila sam ja jednu vrstu rolata,sad reko hocu i drugu,a negledam kolicinu samo pravim...
Kad sam napokon zavrsila,i okrenula se.hehehe heheheheheh
onda sam ugledala da sam potrosila 2 pakla oblatni,tj.napravila 20 rolata...(mali su doduse)
Sad se pitam ko ce sve to da pojede...

Dosla ja danas tamo di se prodaju vrata...dobar dan...dobar dan
Znate meni trebaju ona vrata kada stojis unutra pa onda desnom rukom ovako otvarate a onda jedna ista takva ali da ono obrnuto bude vani te jedna koja lijevom rukom otvarate ovako...sada ce doci moj majistor da ih odveze
A veli èovjek....oprostite, nemojte se ljutiti...ali cu sacekati da mi objasni vas majistor sta vam treba

Znate meni trebaju ona vrata kada stojis unutra pa onda desnom rukom ovako otvarate a onda jedna ista takva ali da ono obrnuto bude vani te jedna koja lijevom rukom otvarate ovako...sada ce doci moj majistor da ih odveze
A veli èovjek....oprostite, nemojte se ljutiti...ali cu sacekati da mi objasni vas majistor sta vam treba

Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!