Sta vam je merak raditi.....:)??
- thelastsamurai
- Zvijezda foruma
- Kontakt:
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
merak mi je hodati ili vozati se biciklom po veoma jakoj i obilnoj kisi! to je tako mocan osjecaj! a najvise mi godi kad sam nesto neraspolozen i sheban. nakon toga se tako lijepo osjecam
mislim, ovo ne radim redovno. mozda 1-2 puta godisnje. to bas kad mi "prahne" i naravno uskladi se sve, i vrijeme i raspolozenje....

- thelastsamurai
- Zvijezda foruma
- Kontakt:
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
sinoc bijese tako :chuckel: jest mi leglo, k'o budali samar :baa:paparaci je napisao/la:merak mi je hodati ili vozati se biciklom po veoma jakoj i obilnoj kisi! to je tako mocan osjecaj! a najvise mi godi kad sam nesto neraspolozen i sheban. nakon toga se tako lijepo osjecammislim, ovo ne radim redovno. mozda 1-2 puta godisnje. to bas kad mi "prahne" i naravno uskladi se sve, i vrijeme i raspolozenje....

bas sam isao s posla i bio sam neraspolozen i umoran. kad sam skoro stigao kuci. pocela je kisa da pada. svratio sam kuci, da ostavim mob i mp3. ponio sam samo kljuceve sa sobom i uputio se na tu ljepotu. isprva nije bila bas tako jaka, kako sam ja to zamisljao i zelio. zamolio sam Boga dragog, da mi uslisi molbu i pojaca kisu sto vise. nakon nekih 5 min tako je i bilo. setao sam tako nekih 15-20 min. nigdje zive duse. samo ja i poneko auto. osjecao sam kako mi prija i sapire svu nervozu i sve negativne misli sa mene. ma bio sam mos mokar. kad sam dosao kuci, tj. pred stan. pred vratima sam se morao skinuti i iscijediti majicu i trenerku

- vornevljev
- Zvijezda foruma