Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#736 Post Postao/la im_ex »

" super moderator si ... LAFF si , heej :D " ... shamarucka ga cas IM_ex cas sabinaX ... pri tom, pomoc nudi i pasa74 al mu Doktor77 rece:
" Ne zamjeri, jaro, al', ti odstupi ... poslusaj me, bice bolje tako 8) ... nego, LAFF-e, koju zelis da zapjevamo - samo reci i ta odmah ide 8) "

" Lati, lati se lopate :mir: " zivnu i zadovoljan pitanjem, obliznu se :P LAFF :D

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#737 Post Postao/la sabinax »

Ali to je bilo jedino sta mu je ostalo u sjecanju....sve ostalo kao gumicom izbrisano....hehheheheh

Veli drustvo: "izgleda da ce LAFF napokon upoznati nas sanatorij-hotel",
sjedose u mini bus i pravac u predgrade Visokog....prekrasno mjesto s kojeg puca pogled na dolinu piramida (doduse sada se nije nista vidjelo jer je bio mrkli mrak".....
Zakucaju na vrata ....a domacin otvori:...................
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#738 Post Postao/la im_ex »

sabinaX je napisao/la:Ali to je bilo jedino sta mu je ostalo u sjecanju....sve ostalo kao gumicom izbrisano....hehheheheh

aaaaaaaaaajjjjjjjjjj [smilie=to funny.gif]

" IM_ex, ti ... otkud ti, :stupid: ... jesil mi to dovela goste na konak?? ... ma, znao sam ja, nema niko konu k'o ja :D " - rece gazda Djoni :lol:

"Eee, komsho moj, i ja sam ti gost ... ne odvajam se od njih, bolan-e ... svaki dan/noc smo skupa na bol-u ... nego, gdje mi je Luca ... der je zovi amo da se pozdravimo, beem joj, pozelila sam se s njom nasmijati :lol: ... i, bez zeeze ... daj nek ostavi ono peglanje posteljina za sutra, jos nisu bas velike vreline - ne mora to raditi nocu il u zoru :lol: - treba mi ... nek proba stagod od njenih tretmana ... poslovodja ... mislim, Super moderator ...aaaaaa, jesam zamucala .... LAFF nam nije bas najbolje, eto, cujes ga ... vazda to pjeva :baa:

Jah ... ako je kriza za slobodan smjestaj, nije frka ... mogu kod sebe smjestiti neke ... znas, eto :D " - radosno ce IM_ex, sretna sto je u svojoj zemlji, na svojoj dzadi :)

...

indeks
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#739 Post Postao/la indeks »

~Mogu li i ja kod tebe IM_ex?~sramezljivo ce indeks~posto smo na domacem terenu,imam ideju kako da pomognemo nesretnom LAFFU~ :chuckel:
~Mala~odusevljeno ce IM_ex~nisi trebala ni pitati......to sam ti sama htjela predloziti!Idemo,usput ces mi objasniti plan....... :)
Dosli su kod IM_ex,sjele za kompjuter,i napisale e-mail jednoj osobi koja ce sigurno znati odgovor...........zatim su ususkale LAFFA u krevet sa njegovom lopaticom(made in Germany),cekajuci dok nije zaspao..jadnicak :( ,dugo u noc je pjevusio samo jedno te isto~Lati se lopate LAFFE,lati se lopate........~ :help:
Nakon jutarnje kafice,i ko zna koliko popusenih cigareta,sjele su ponovo za PC da vide pristigli odgovor...........
~Drage IM_ex i indeks,procitavsi vase pitanje,odmah sam na sabahu bacila kasike.......i rekle su mi samo ovo...ODGOVOR SE NALAZI U AKTOVCI KOJU VAS PRIJATELJ CUVA POD KLJUCEM!...........sa nadom da sam vam pomogla i da cete mi se ponovo javiti,sellami vas Vidovita Azira i njene kasike :) ~
Odmah su otisle u sobu gdje je LAFF jos uvijek spavao,grleci svoju lopaticu,da nadju aktovku......ali gdje je kljuc? :-k :-k
~Cek malo~rece indeks,i prisulja se LAFFU.......pazljivo je olabavila kravatu,raskopcala par dugmadi i gle!kljuc je bio na zlatnom lancu :D ~fataj IM_ex 8) ~bacivsi kljuc,isuljale su se iz sobe.......
Koji su se tajni spisi samo skrivali u toj aktovci,ali paznju im je privukao jedan notes,na kojem je pisalo~OBAVEZNO~.Otvorile su ga i citale samo jednu recenicu,triput podvuceno~Ne smijes napustiti Bosnu,a da ne probas burek koji ce napraviti jedan clan bolchata!~ :baa:
~Ja ne mogu~panicno ce IM_ex~a tek sam nadogradila nove nokte,zar nisu krasni, indeks? :D
~Ma nikakav problem IM_ex,idi kupi jogurt,al pazi,samo ZIM-ov,i najkvalitetniju junetinu,a ja cu ostalo ;)
Koji miris se samo sirio kucom dok se pekao burek,mmmmmmm...........zazubice su rasle ne samo njima dvjema........ [smilie=love sick.gif]
~Pa dobro jutro moje dame~na vratima je stajao LAFF~sta to tako lijepo mirise?Bas bih mogao vruceg bureka i jogurt :D ~
Njih dvije su se u cudu gledale :-k ....je li moguce da je djelovala ta carolija? :baa:
~Hajde,hajde,dajte ovamo taj burek i idemo dalje na posao :mad: ,zaboravile ste da ja nemam toliko vremena i da moramo sto brze djelovati u otkrivanju piramida! 8)
Obje su bile odusevljene sto je LAFF ozdravio i vec su jurile do svojih prijatelja da im saopste radosnu vijest...........................

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#740 Post Postao/la sabinax »

Hehhehehehe....prica je zaista prava trakavica....kad ce doci do sanatorija

I krenuse oni do prijatelja da saopste radosnu vijest.....ali kako je LAFF bio opijen mirisom bureka spotakne se na korjen drveta koji je izvirivao iz zemlje i razlije se po tlu koliko je bio dug i ¹irok......
Zaprlja svoje avanturisticke hlacice (dzepuse...hehhehe) a novi avanturistièki ¹e¹iriæ mu padne u blato i sav se zaprlja....
Pocne on gorke suze roniti.....Im_ex i Indeks se pogledaju....ipak nesto nije u redu, jeli to bas taj burek, jeli to bas taj jogurt....
"Znas Indeks"...rece Im_ex:"mislim jesi li ti bas bila ta razvlakusa bureka ili je to trebala biti Fikra, najbolja kuharica u kraju di mi srce ostade i gdje mi je trenutno i jeli Vidovita Azira pravi izbor ili je to ipak Vidovita Dzemila" :-k ......
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

indeks
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#741 Post Postao/la indeks »

~Pa vidis IM_ex,sudbina je htjela da bas nas dvije budemo u prilici da napravimo burek,a s obzirom na tvoje nokte........~O neeeeeeeeeeeeee~urliknula je IM_ex~ne,ne i ne.......... :mad: ,odlijepio mi se nokat,dok smo pomagale LAFFU da ustane!Ubicu ga sad! :boxing:
~Dobro bona,smiri se :zima: ,jebo te nokat,srce mi u pete sislo kolko si me prepala :zima: ,a uostalom kako si mislila iskopavati piramide s tim noktima?cccccccccc.............. :-k :lol:
~Buahaha,buahaha.........smrc,smrc~plakala je IM_ex~sad me Semir nece onako zaljubljeno gledati,mislice da sam grozna zena~ujecala se ona,obrisavsi sline rukavom svilene bluze :lol: :lol:
~O jebo te IM_ex,znas zasto carolija nije djelovala u potpunosti?Pa LAFF je samo omirisao burek,ali ga nije i pojeo~ :stupid: ...trk nazad u kucu da ga umijemo,ocistimo i nek covjek pojede burek........vidjeces ti samo frajera od njega~ :P :lol: :lol: :lol:

irma26
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#742 Post Postao/la irma26 »

:lol: =D>
i tako nastavila se subbina dalje deo bureka koji je ostao da se pojede priletila je imex i kazala ostavi to je

indeks
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#743 Post Postao/la indeks »

~za mog dragog Semira :inlove: :inlove: ...dobro te je ba LAFFE,neces valjda ko Alija Sirotanovic prebacivati normu,pa ti treba toliko da se prejedas! :mad: :mad: ljutila se IM_ex.........
~Joj,muke sa vama dvoma......hajde IM_ex,poskidaj te nokte,pa ti Semir mozda povjeruje da je burek tvoj,a ti LAFF majke ti skini tu kravatu,ne moras nam vise glumiti :P :P ,usput,spao ti nekakav kljuc sa lancica,nemam pojma kako 8) .....i hajdemo konacno da se sastanemo s rajom i da vidimo kakav je danasnji plan.......~nervozno ce indeks. :ballbounce:
Sabinax je vec cekala vani s druzinom,zabrinuti zbog jucerasnjih dogadjaja,u napetom iscekivanju,ali gle...............

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#744 Post Postao/la im_ex »

...cuda :stupid:
ugledase kako LAFF izadje iz kuce, telefonira ... odusevljen je pa je polijepo nesvjesno glasniji no inace ... cuju kako rece:
"Ma, Viper, i ja sam tako mislio do juce, znas i sam ... al, hajd, dodji amo, svega ti ...ovo ti je nemoguce opisati rijecima - moras sam ovo da dozivis - forumasi su u Dolini piramida jedno, heej :baa: ... eto, kad ti kazem da sam i ja evo samo jedan od njih, sve ce ti biti jasno ... dolazi odmah :baa:

hallo, Viper ... cek cek sec. cuj da ti zapjevam ovu:

" BeshJe zemlju koja piramide nema ..." ... pjeva LAFF, gle cuda, ne samo refren, izhopa cijelu strofu :stupid:

"Nas je" ... domahnu sabiniX IM_ex, kao ... sto je bio onaj daleki, hladni, nedefinisani, nepristupacni LAFF - bio je ... ovo je sad nas LAFF raja :P

Vide da se LAFF zadovoljno nasmijesi ... znaci li to da mu je Viper obecao dolazak za par sati ... citaj Nastavi pricu i dalje, citaoce - cut ce se :D

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#745 Post Postao/la belly_dancer »

I tako je Laff masu vremena proveo na bolu citajuc pricu i razmisljajuc o njenim dobrim i losim stranama kad odjednom jednog dana.... :huh:
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#747 Post Postao/la belly_dancer »

...dosle papaya i bel na Pricu..da se i one malo igraju..no prica je bila tako zakomplicirana da su morale otvorit svoju pricu..
Pocele su pricat o starim danima kad su isle vanka i pisale po raznim parkovima,kad su ih momci ganjali do doma na putu iz nekog trecerazrednog birca (di inace idu samo klosari...)..tako su dosle so jedne jako interesantne teme... :D

(ajd sad..)

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#749 Post Postao/la belly_dancer »

papaya je napisao/la:Sta smo radili po raznim parkovima????
Uh, lane moje ovih dana,jede mi se krem banana
pishkile,papaya... :D

de reci nastavak,neku temu stavi :P

Odgovori