:-k Ovde kad razmislim pa znaci da i njihove zene ne varaju je li mo¾e se to tako razumjeti. A mozda su platili nekoj istra¾ivacko-marketin¹koj agenciji da im forsira tu anketu u njihovu korist

Ma mogu ja napraviti anketu u bosni da vidimo kako bosanci rade.Vec znam odgovor i znam da ce 90% muskaraca reci da ne vara zenu sto je u stavi neistinito.Ne postoji muskarac koji nece prevariti svoju zenu ,...papaya je napisao/la:su Australijanci!
97,5% muskaraca su vjerni u braku!
Ne mogu tacno da se sjetim (citala kod doktora u novinama) ali najvise varaju rusi (i sasvim je okej i normalno i niko se ne ljuti) i muskarci iz 3 africkih drzava. Racunaju se brakovi, ne veze i koliko se vara u vezama.
Mene samo interesuje, do cega to lezi? Kengura, zmija, prirode, Sidneja, ZENA?
Australija, aj lajk
Postoji , onaj ¹to mu se neæe alatka da digne ,................ ma ni vijagra mu ne poma¾eDinko je napisao/la:Ne postoji muskarac koji nece prevariti svoju zenu ,...[/b]
Oni nemaju rakiju (¹ljivu) dok nas to Bosance ponese hehe.....papaya je napisao/la:su Australijanci!
97,5% muskaraca su vjerni u braku!
Ne mogu tacno da se sjetim (citala kod doktora u novinama) ali najvise varaju rusi (i sasvim je okej i normalno i niko se ne ljuti) i muskarci iz 3 africkih drzava. Racunaju se brakovi, ne veze i koliko se vara u vezama.
Mene samo interesuje, do cega to lezi? Kengura, zmija, prirode, Sidneja, ZENA?
Australija, aj lajk