4 miliona ljudi zivi u Bosni....
Ovim si najbolje opisala zasto se ljudi ne vracaju...opet je stvar politike i vodenja drzave...oni koji oduvijek zive u takvim uslovima di je normalno da vlada korupcija, veze i vezice, rodbinske veze, cekanja u redu, nepravda i nered...njima je to nekako i normalno i lakse to prihvacaju, ali osobe koje su dosle iz neke sredene drzave di je sve po PS-u, azurno, posteno i sl....njima je tesko se prilagoditi i zato se cesto razoèaraju kada se vrate tamo za cime im srce vene i u takav naèin zivotaekranka1 je napisao/la:al sto sam ja zakljucila je d je jako tesko opstat u takvoj sredini jer covjek jednostavno poprimi manire sredine ,htio nehtio tamo gdje je proveo vecinu svog zivota i tesko se uklopi u nerijesene situacije po pitanju drzave ,financije pa na kraju i ljudi..
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Dabogda ti se ¾elje ostvarile .komshija je napisao/la:Jedno je emocije a drugo je kruta stvarnost ; ©ta bi oni koji su u BiH dali da su na va¹em mjestu .....
za Mrkija jarana......
Dajem Stan u Minhenu za Teglu Domaceg Ajvara.......
ja dosad nisam cuo da je neko umro od gladi jarane...
niko nema a svi kuce prave ili se stanovi kupuju...
[-(
pratim situaciju u Bosni vec duze vremena.Idem dole mjesecno, tako da sam se dole bolje snasao za jedno Godinu. Nego u njemackoj za 15 Godina.....
Sve je to kako za koga.....al za mene ostaje da je dole Bolje za zivot(normalan Zivot)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma