Vas idealni partner..??
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
E vi bas neznate sastaviti...lego kockice...hehhehesabinaX je napisao/la:Hehehehehe...evo sada cu ja od forumasa sastaviti mog idealnog...ovako
Izgled-StarMO77...definitivno moj tip on ili tko god vec da je na slici (ne avataru)
mudrost i zavodenje-mrki62
pamet-Pasa74
duhovitost-Cyrus_the_virus
njeznost i osjeèajnost-kajs
dobrodu¹nost-Bosman
E to bi bio pravi za mene...hehhehehehe
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Kako kad ne mogu da te zavedemsabinaX je napisao/la:Hehehehehe...evo sada cu ja od forumasa sastaviti mog idealnog...ovako
Izgled-StarMO77...definitivno moj tip on ili tko god vec da je na slici (ne avataru)
mudrost i zavodenje-mrki62
pamet-Pasa74
duhovitost-Cyrus_the_virus
njeznost i osjeèajnost-kajs
dobrodu¹nost-Bosman
E to bi bio pravi za mene...hehhehehehe

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- belly_dancer
- Zvijezda foruma
Idealni muskarac je bio covjek sa kojim sam imala jako dugu vezu...
Bio je po svim mojim propisima...jer da nije bio nebih bila tako dugo sa njim...
Ja sam ga slijepo voljela...i sve sto sam imala od njega bilo je idealno...
ako nevjerujete da je tako pitajte moju uzu i siru okolinu...pa provjerite
dali je istina.... :-k Da nebih neko imao pogresno misljenje o toj vezi.....
Nije prevare bilo ...niti tuce...niti neceg zbog cega nebih bilo sve tako kako je bilo....
Kada sam krenula u svijet ...to je bilo prvi puta da odlazim sama....
Necete vjerovati...da mi je jedna ciganka gatala i kaze."Neces dugo...jako dugo se vratiti" nisam joj vjerovala..jer sam krenula samo na 15 dana.....
Ali mi smo se morali razici...to sam bog zna zasto.....???
Dugo nismo skupa...i kada veza se svede na cestitanje godisnjica i rodjendana preko sms....i povremenog tefonskog razgovora ...to vise
nije veza...To se nemoze nazvati vezom....
Kada se jednom hljeb prelomi ...netreba ga vise lijepiti...uvijek ce pucati na tom mjestu..... :-k
OVO GORE SAM NAPISALA ZA SVOJU PRIJATELJICU KOJOJ SAM JA SUFLIRALA DA SE UPOZNA SA TIM MOMKOM::::
Imam jednu urodjenu osobinu...da mogu pogoditi ...ili ocijeniti ili otkriti ako ljude licno poznajem ...ko je kome srodna dusa...i koji par ima sansu da budu u idealnom braku.....
Ako znam za druge ...kako onda sumnjati da znam ko je za mene idealan....
Bio je po svim mojim propisima...jer da nije bio nebih bila tako dugo sa njim...
Ja sam ga slijepo voljela...i sve sto sam imala od njega bilo je idealno...
ako nevjerujete da je tako pitajte moju uzu i siru okolinu...pa provjerite
dali je istina.... :-k Da nebih neko imao pogresno misljenje o toj vezi.....
Nije prevare bilo ...niti tuce...niti neceg zbog cega nebih bilo sve tako kako je bilo....
Kada sam krenula u svijet ...to je bilo prvi puta da odlazim sama....
Necete vjerovati...da mi je jedna ciganka gatala i kaze."Neces dugo...jako dugo se vratiti" nisam joj vjerovala..jer sam krenula samo na 15 dana.....
Ali mi smo se morali razici...to sam bog zna zasto.....???
Dugo nismo skupa...i kada veza se svede na cestitanje godisnjica i rodjendana preko sms....i povremenog tefonskog razgovora ...to vise
nije veza...To se nemoze nazvati vezom....
Kada se jednom hljeb prelomi ...netreba ga vise lijepiti...uvijek ce pucati na tom mjestu..... :-k
OVO GORE SAM NAPISALA ZA SVOJU PRIJATELJICU KOJOJ SAM JA SUFLIRALA DA SE UPOZNA SA TIM MOMKOM::::
Imam jednu urodjenu osobinu...da mogu pogoditi ...ili ocijeniti ili otkriti ako ljude licno poznajem ...ko je kome srodna dusa...i koji par ima sansu da budu u idealnom braku.....
Ako znam za druge ...kako onda sumnjati da znam ko je za mene idealan....

- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- Megaskotica
- Hronicar foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma