ekstremene situacije..uf..
nevolim take price..vise sam za komicne..al ova tema
je ocito taka..
abortus je sam po sebi grijeh,al nekima je spas..
i drzim da ga je dobro imat za opciju..mada ja nebi..zna se :huh:
Abortus za ili protiv?
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
JA imam u komsiluku zenu, koja ima sina, stariji je od mene 79. godiste. JOs uvijek je u krevetu, ne moze hodati, prica kao malo dijete od 2 godine. Jos uvijek nosi pampers pelene, i cijeli svoj zivot lezi..
Ako zele da ga izvedu, iznesu ga u kolica i vozaju kao bebu...
Ali on zna biti sretan, zna se smijati, kad nesto kazes smijesno, zna ti zahvaliti za svee sto mu uradis... Isto kao i ja sto sam.. samo je zaostao u razvoju..
Mislim bez obzira na to sve.. Opet ne znam da li bi bilo fer da ga je majka abortirala i tako uskratila da ima bilo kakav zivot.. JA znam da to nije zivot, ali ko zna na koji nacin on razmislja... I sta je po njemu sreca..
Bog nas je stvorio u svakakvim oblicima, sa svakakvim prohtjevima... I niko ne treba da osudjuje nekog sto nije bas kao mi.. I niko nije dostojan da bi odlucio da li nekog treba pustit da zivi ili da umre.. To je Boziji cin..
Ako zele da ga izvedu, iznesu ga u kolica i vozaju kao bebu...
Ali on zna biti sretan, zna se smijati, kad nesto kazes smijesno, zna ti zahvaliti za svee sto mu uradis... Isto kao i ja sto sam.. samo je zaostao u razvoju..
Mislim bez obzira na to sve.. Opet ne znam da li bi bilo fer da ga je majka abortirala i tako uskratila da ima bilo kakav zivot.. JA znam da to nije zivot, ali ko zna na koji nacin on razmislja... I sta je po njemu sreca..
Bog nas je stvorio u svakakvim oblicima, sa svakakvim prohtjevima... I niko ne treba da osudjuje nekog sto nije bas kao mi.. I niko nije dostojan da bi odlucio da li nekog treba pustit da zivi ili da umre.. To je Boziji cin..
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
a sad zamisli da osoba od kojih 14,15 godina bude silovana i ostane trudna,i jos se ispostavi da ce biti defekt..
sta u tom slucaju??
da rodi pa bude zarobljena cjeli zivot??
jest djete blagoslov al jako malo ljudi bas planira kad ce imat bebu a kad nece,i dal ce bit zdravo ili nece.. :-k
sta u tom slucaju??
da rodi pa bude zarobljena cjeli zivot??
jest djete blagoslov al jako malo ljudi bas planira kad ce imat bebu a kad nece,i dal ce bit zdravo ili nece.. :-k
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma