Tourni,Tourni...............ljubav je to.......ToUrNiQuEt je napisao/la:
:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

jest i ja kazem i to u onim starim knjigama sa zutim listovima i tu ako se nadje dobro je :-kindeks je napisao/la:Takav ne postoji,jedino da ga nacrtam i da mu dam osobine.......da zivi kao lik u nekoj knjizi koju bih napisala........ :-k
Danielle je napisao/la:idealni partner..
Prvo da prijatno izgleda,da se zna lijepo obuci,da me gleda u oci kad samnom prica, daj Boze da je pametan,ne podnosim nepametnog sto ne zna da prica nista interesantno.Njegovane ruke,to je vrlo vazno,jer ako su mu ruke grube ima da mi odere kozu(bezplatni pilling).Hodanje,da ima odlucan cvrst hod,a ne da skakuce ko majmun,ili da vuce noge,da zna da se smije samo sa pogledom,da ljepo mirise,da postuje moje misljenje,da pojede sve sto skuham,i da zna da pegla svoje kosulje,da zna gde ostavi kljuceve,da uzme sam sta mu fali,da me pusti na miru dok lezim na kauc i gledam nesto na tv,da zna da suti kad treba da se suti,i mogla bi tako nastaviti jos,ali dzabe,mozda ako budem dobra da mi ga Deda Mraz donese![]()
![]()
tu imam izrazen problem nemam izgradjeno prijateljstvo sa kljucevima malo malo pa iz izgubim, no Bo¾e moj niko nije savr¹en, osim toga imam do kraja godine vremena da se popravimda zna gde ostavi kljuceve ...