moĆāþda ce biti dovoljno ovo sto pise u recniku na ao, aaosmiĆĘĆĀØan - bezmirisan, aoda - beznoĆāþni vodozemac, i ova dva vec nabrojana, Neka si joj rekao pasa, onda meni oduzima poene
"Jer su naĆ Ā”a mjerila drugaĆĀija i naĆ Ā”a osjeĆā”anja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaĆĀijih..."
Musa Ćā azim Ćā atic ...
aktivnost je moja predosto, jos sam svakodnevni prolaznik, kad budem u usponu i hronicar, bice druga prica, kao sto rekoh ono gazdi, all in, ili VIP ili nista
"Jer su naĆ Ā”a mjerila drugaĆĀija i naĆ Ā”a osjeĆā”anja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaĆĀijih..."
Musa Ćā azim Ćā atic ...
IM_ex je napisao/la:Imas od mene zeleno svjetlo - trazi pa nam kazi al nemoj da osjetimo da dugo trazis
mislim da kasnis sa upisom Im-ex :chuckel:
"MaLi", pasa74, kasniti je posve ljudski i nije kaznjivo na ovoj temi ... kaznjivo je za osnov narednog upisa uzeti zakasnjeli upis.
Eto, kaznjivo je i kad, kao npr. ti sad sto si ucinio, zachatavas temu a prethodno ne kazes nesto sto mora ici kao nastavak, kao lanac igre.
Davno sam pomenula da je zacatavanje pozeljno ali, da se pise malim slovima ili da se naznaci klauzulom *ps-* radi bolje preglednosti.
pasa74 - sinoc si me uspio zaboliti - danas ti to vec necu dozvoliti - nece ti poci za rukom sve i da imas jarku zelju - danas sam jaca od tebe :mir:
Musa Ćā azim Ćā atic ...
aĆāùov u ruke pa prekopat vrt, valjaju ruze da zamiris ljetos :chuckel:
Musa Ćā azim Ćā atic ...