*Ne_obicni KalOdont *
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Nd
hmm ... nemam me aktivne samo minut - dva i Tourni se uspava a jasmin031 rovindja u potrazi za ovakvim rijecima koje mu donesose prve poene.
Dakle, jasmin031, cestitam ti 0,5 poena =D>
Hoce li Tourni ili jasmin biti ljubazni da nam doture osvjezenu tabelu, molim ... mene amo i opet po malo steze. Hajd pa da se nastavi igrica
hmm ... nemam me aktivne samo minut - dva i Tourni se uspava a jasmin031 rovindja u potrazi za ovakvim rijecima koje mu donesose prve poene.
Dakle, jasmin031, cestitam ti 0,5 poena =D>
Hoce li Tourni ili jasmin biti ljubazni da nam doture osvjezenu tabelu, molim ... mene amo i opet po malo steze. Hajd pa da se nastavi igrica

- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
hahah, ma u kojoj enciklopediji si ga to iscackao ...hahah =D> :mir:ToUrNiQuEt je napisao/la:NdOv je igrac kamerunske reprezentacije...
ako smo vec krenuli sa stranim rijecima.. nista od poena![]()
jasmin ce te :boxing: al, sam je kriv , hahah [smilie=to funny.gif]
Dedera , bez tih stranih ni malo poznatih rijeci, imena i sta ti ja znam vec cega jos, molim

jasmine, zao mi je .... nista od tvoje polovice :huh:
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
ajme majko... jel mi se ovo cini il je IM_ex zeznula... jel to onda -0,5... :-k :-k :-k :-k :-kIM_ex je napisao/la:Cuvaj se, jasmine, Tourni-a ... opasan je igrac
nije è nego æ lol....
Trenutna lista igraca/takmicara (poena nula ( o))
1. IM_ex 0,5 bod
2. Danjel ...
3. ToUrNiQuEt ...
4. papaya-republic ...
5. belly_dancer ...
6. denideni
7. IrMa26
8. ekranka1
9. jasmin031

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Mene mislis osiromasiti, Tourni ... nije fer, al ako ce te to najest', bujrum al kako li ce te savjest candrkati veceras nesanicom, o tom po tom
U opisu teme ne stoji da se vodi racuna o tvrdom i mekom c (hjjoooj, , ubitacno je bez kvacica
) ... znaci, nista od toga jer, isuvise bi bilo posla i polemisanja oko gramatike . Primjer: Neispravno je napisati *Njakacu* - tacno je Njakati cu ili Njakat' cu ... mislim, figurativno, naravno
Ne, ne uvazavam Tournijevo cjepidlacenje i molim ga da vrati tabelu u maloprijasnje stanje. Zahvaljujem, Tourni

U opisu teme ne stoji da se vodi racuna o tvrdom i mekom c (hjjoooj, , ubitacno je bez kvacica

Ne, ne uvazavam Tournijevo cjepidlacenje i molim ga da vrati tabelu u maloprijasnje stanje. Zahvaljujem, Tourni