Problemi sa stranicom
hahahahahahahahahhahaha [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]LAFF je napisao/la:ma nije niko reklamirao covjek svoj HTTP forumcic
pa izgleda obecao Ra-Ji moderaciju tamo pa ona pobrkala loncice mislila da ima to ovde
Sala mala![]()
hajmo na temu
i ja bi moderaciju, ali kolika je plata??? [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]
-
- @ #bol-chat
- Kontakt:
bosman je napisao/la:hahahahahahahahahhahaha [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]LAFF je napisao/la:ma nije niko reklamirao covjek svoj HTTP forumcic
pa izgleda obecao Ra-Ji moderaciju tamo pa ona pobrkala loncice mislila da ima to ovde
Sala mala![]()
hajmo na temu
i ja bi moderaciju, ali kolika je plata??? [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]
Samo da te obavjestim da bi ti nama morao da platis 250 Eura mjesecno da nam budes moderator a nakon godinu dana dobivas placu od 100 eura na mjesec ... ugoivor potpisemo na 2 godine moderacije
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
pa fino ti pishe... sacekaj jednu sekundu...IrMa26 je napisao/la:Ovako mi pise ukoliko zelim da ispravim svoj komentar
SaCekaj koju sekundu prije upisivanja novog komentara
Toga pre nije bilo moze te li to opet da napravite jako me zbunjuje
previse brzo odgovaras na teme.. to je vjerovatno da nebi doslo do zagusenja foruma i slicno stavljeno.. tako da... strpi se koji sekund...
cvokaa