U cemu ste talenti?
Ma daj ja ne zaradujem s time, ja to sve iz liènog zadovoljstva hehehe ...ali da se nadem slucajno bez posla sigurno bi se snasla...hehehehe
A kad imas takvu zenu...opustis se skroz (mislim fizièki) ....to ti velim iz iskustva....doduse mozda i ja budala cesto kazem, znas onu: Pusti ti to ja cu bolje (vjecita greska zena boraca za ravnopravnost spolova)
A kad imas takvu zenu...opustis se skroz (mislim fizièki) ....to ti velim iz iskustva....doduse mozda i ja budala cesto kazem, znas onu: Pusti ti to ja cu bolje (vjecita greska zena boraca za ravnopravnost spolova)
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
hahah ... ma, i nisi me bas najbolje skontala, znas, mislila sam ovako:
da za sve pomenuto zoves majstore, slabo koji da bi se zadovoljio SAMO ugodjajem gleduckanja u tvoje okice, znas, majstori hoce i lovu i gotivu
al, eto ti ... samo se ti i dalje bori za ravnopravnost spolova u toj mjeri ... a ja [-(
znas da mojim razmisljanjima pocesto naginjem muskima u korist
da za sve pomenuto zoves majstore, slabo koji da bi se zadovoljio SAMO ugodjajem gleduckanja u tvoje okice, znas, majstori hoce i lovu i gotivu

al, eto ti ... samo se ti i dalje bori za ravnopravnost spolova u toj mjeri ... a ja [-(
znas da mojim razmisljanjima pocesto naginjem muskima u korist

- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- bosanka100
- Hronicar foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma