Bosman....gospodin veliki...ugledan i posten....pita on Zmixu di je krenula i treba li joj posao jer njemu treba pomoc u kuci da sreduje i kuha (ostavila ga zena)....i Zmixa veli:....
Ma sta cu ja njemu cistit i sredivat...bas mi se neda nisam ja sluskinja, ali mozda ako se pokazem vrijednom i dobrom...mozda taj glas stigne do mog dragog Ilira i on mi se vrati :-k ? pa ona odluèi.....
"Da, to je to ( sabinaM, kao da mi misli citas, hahah), upravo to cu uciniti, nazvacu gospodina bez odlaganja, prihvaticu posao ... oh, pa moj Ilir ce vec nekako morati cuti za to, odusevit' cu ga "
"Ja bih radila"...."Halo" kaze Bosman, "tko to prica....kada se razgovara na telefon prvo se predstavi i kaze se dobar dan". I Zmixa se zacrvenje (dobar znak...osjeca sram) i kaze:
"Oprostite, molim Vas, gospodine , jako sam zbunjena, nece se ponoviti, pocinjem da ucim na greskama , Dobar dan, gospodine, Zmixa ovdje, danas ste mi ponudili posao :-k :listen: "
"Aaaa, dobar dan ... da, sjecam Vas se, gospodjo, naravno" - cuje se s druge strane veze ...
... pokazes jesi li ili nisi beznadezan slucaj , pa eto, vidimo se sutra ujutru, onda, u 08:00".
Slaze facu Zmixa s druge strane, al, svjesna u kakvoj se situaciji nalazi, da ne bi izgubila onako pozeljnog muskarca, rijesila se i za hvatanje za slamku, pa ...