Zashto? Zato....
Rado bih ti odgovorila ali ne znam odgovor zasto...dali je to ljubav (mislim da ne), dali je to bolest ili iskompleksiranost ili strah da ce ostati sami....zato ponavljam tvoje pitanje...mozda odgovor zna netko pametniji
A zasto su zene i muzevi toliko jako ljubomorni zasto neveruju svoim supruznicima i dali ih oni uoptse i vole, pitam se???
A zasto su zene i muzevi toliko jako ljubomorni zasto neveruju svoim supruznicima i dali ih oni uoptse i vole, pitam se???
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Zato sto ti se valja "razgulit' " da bi dovela stanje u stanu na podnosljiv nivo, mozda ces morati i da peglas hrpetinu vesa, dojadilo ti je da jedete jelo na brzaka spremljeno pa ces sad da iznenadis i ukucane a i sebe necim ukusnim sto zahtijeva vise vremena u spravljanju, mozda ces malo i zaleci, ono, svega ti je i preko glave ... mozda ces biti sama s muzem, opala ... eto, zato te nema
zadrzat cu isto pitanje od malocas
Zasto se podlagati ritualu "Salivanje strave" (ono, gruh uzareno olovo u vodu, tebi iznad glave)

zadrzat cu isto pitanje od malocas
Zasto se podlagati ritualu "Salivanje strave" (ono, gruh uzareno olovo u vodu, tebi iznad glave)
- belly_dancer
- Zvijezda foruma