Ljubavne SMS poruke

Ako imate neke sms poruke sto su vrijedne da hi i mi vidimo postavite ovde
Odgovori
Poruka
Autor/ica
Alyssa_
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu

#91 Post Postao/la Alyssa_ »

Najveca uspomena DAN KAD SMO SE SRELI,najveca tuga DALJINA KOJA NAS DJELI,najveca nada PORUKA TVOJA,najveci san DA SE BUDIS TU KRAJ MENE SVAKI DAN!!!

Alyssa_
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu

#92 Post Postao/la Alyssa_ »

Daleko si al to mi nista neznaci jednom u zivotu moramo se naci ti nikada neces biti dovoljno daleko da bi te iz mog srca mogao izcupati neko!!!

POSTOJI PTICA KOJA PJEVA SAMO JEDNOM U ZIVOTU LJEPSE NEGO BILO KOJA STVAR NA SVIJETU. OD TRENUTKA KADA NAPUSTI SVOJE GNIJEZDO, ONA TRAZI DRUGO, TRNOVITO I NEMA MIRA DOK GA NE NADJE. TADA SE ZAVLACI U NJEGOVE GRANE I PJEVAJUCI NABADA SRCE NA NAJJACI I NAJOSTRIJI TRN. DOK UMIRE, NJEN KRIK PRERASTA U PJESMU DALEKO LJEPSU OD PJESME SLAVUJA. CIJENA TE PJESME JE ZIVOT ALI CIJELI SVIET ZASTAJKUJE KAD JE CUJE JER...ONO STO JE NAJBOLJE, MOZE SE DOBITI SAMO PO CIJENI VELIKOG BOLA...ILI BAR TAKO KAZE LEGENDA............

leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#93 Post Postao/la leptirica-de »

VOLI ME - VOLJET CU TE, LJUBI ME - LJUBIT CU TE, VARAJ ME - RAZBIT CU TE!

leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#94 Post Postao/la leptirica-de »

Daj mi svoju ruku ti, da te vodim ja, krenut cemo putem srece zeljo jedina. Tamo gdje se ljubav krije, gdje je sunca sjaj, voljet cu te vjecno,sreco voljet cu te znaj!!

leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#95 Post Postao/la leptirica-de »

Za mene ne postoje granice izmedu sna i jave, zemlje I neba. meni ne treba nista jer ti si sve sto meni u ovom trenutku treba.

leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#96 Post Postao/la leptirica-de »

Daj mi tvoje usne da na njima gorim daj mi tvoje srce vidis da te volim. Daj mi tvoju ljubav da bude samo moja sudbina sam tvoja.

leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#97 Post Postao/la leptirica-de »

Sto me gledas tako ljutito, ja sam samo poruka koja ti zeli sve najbolje u zivotu,i zelim ti reci da onaj koji me je poslao stvarno ne moze zivjeti bez tebe!!!

leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#98 Post Postao/la leptirica-de »

Ti si izvor moje maste ti si cvjet moje basce, sa tobom je kao u raju ja te volim nek svi znaju za poljubac medeni tvoj ja bih dala i zivot svoj.

leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#99 Post Postao/la leptirica-de »

Kad si u samoci, kad te tuzne misli prate znaj da ima srce jedno koje misli na te, znaj da ima neko ko te voli i koga zbog tebe dusa boli...

leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#100 Post Postao/la leptirica-de »

Najteze je cekati onog tko nece doci,jer daljina je razlog da se ne vidimo al ne i da se zaboravimo. Vjeruj mi samo ovo: i samoca je lijepa u mislima s tobom.........

leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#101 Post Postao/la leptirica-de »

Kad legnem u krevet ja se sjetim tebe, pa umjesto tebe ja zagrlim sebe pa od tuge i tereta ja ispadnem iz kreveta, a kad mislim da te ljubim onda se i probudim.

Alma_sa
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik
Kontakt:

#102 Post Postao/la Alma_sa »

...Od postanka svijeta, èovjek traga za svojom drugom polovinom...Bez nje, niti je potpun, niti uistinu sretan...Ti i ja tragamo jedno za drugim...Svako od nas polovica je jedne du¹e i jednog srca...Zato me zagrli, zauvijek i nemoj me pustiti nikad...

Alyssa_
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#103 Post Postao/la Alyssa_ »

Pusti me i pozeli srecu
zaboravi me, ja tebe necu
mrzi me, ja cu te voleti
vredjaj me, ja cu preboleti
ti leti visoko, ja nemam krila
ti budi voljen, ja nisam bila!

Alyssa_
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#104 Post Postao/la Alyssa_ »

Traze se najlepse okice
bez dokumenata su presle granicu prijateljstva
bez dozvole ukrale moje srce
Poslednji put vidjene
u prostorijama mojih snova...

Alyssa_
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#105 Post Postao/la Alyssa_ »

ako se ikad rodis sine, morat ces licit na njega, jer preko tebe sine moj, zelim se sjecat svega! ti njegovim imenom ces se zvati, to ime majka ce ti dati. imenom koje mnogo boli, jer ga jos uvjek sine, tvoja majka voli! imat ces crnu kosu i oci smejde boje, koje sine ranise srce majke tvoje! kad odrastes sine moj, sve cu tebi reci, jer otisao je dragi moj, bez ikakvih rijeci. nije sine mislio o zivotu svom, zelio je srecu samo sine s njom!

Odgovori