Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#796 Post Postao/la im_ex »

"papaya, otvaraj nemoj da ti ukinem status ... ups, vrata" :mad:

papaya zadrhta ... i zaboravila da ju boli noga od muke ... sta sad da radi, pita se :stupid:
Kuda idu ljudi kao ja ...

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#797 Post Postao/la paparaci »

na to ce ti Dare: bolje je otvorite mu, inace smo nahebali svi! ne znate vi strahote njegovih sapa!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#798 Post Postao/la im_ex »

Vidovita popravi dekolte ... zagladi razbarusenu "chupu" (kosu :D ) i gurnuvsi papayu lagano u stranu, namignu joj rekavsi:
"Sta drshches, biZ, ja cu njega omeksat ... sta se kofrchi vishe ... dobro je" :baa:
Kuda idu ljudi kao ja ...

vornevljev
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#800 Post Postao/la vornevljev »

u to se vrata istavi¹e iz ¹tokova,pojavi se ON,ali u ruci nije bio pendrek nego biè,d¾emila se ukoèi,a dare povika...
U SLUŽBI DOBRA I ZLA

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#802 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

klikno sam na reklamu

dare__71
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#807 Post Postao/la dare__71 »

odmah DZemila vadi svoju kameru da uhvati taj momenat...ali avaj kamera ima zoom i bolji pregled te uhvati nesto kao sjenu kako se pomjera ispod krosnje obliznjeg drveta..

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#809 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

Na trenutak dare71 pomisli da puca grana ispod njega medjutim pucketanje je bilo iz susjednog drveta na kojoj se je kamuflirala dvogledom @sabinax kojoj je najvise krivo kada nesto propusti i ne bude u toku
gologuzi vorn se na to pucketanje uplasi i.......

dare__71
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#810 Post Postao/la dare__71 »

Ups svi zateceni i posramljeni ...naravno Vorni najvise onako gologuz brze bolje leti ka obali da nabaci koji dio a njegova muskost postidzena i skupljena dali od hladne vode ili tolikih pogleda sakrila se iza njegovih ruku...opusten kada se je docepao zbunja i neprimjeti veseli osmjeh papaye koja je nabirala obrve od srece i dzemku koja ne propusta nijedan momenat da uhvati kamerom sa razvucenim usnama koje se jedino vide tek ponekad vlazeci ih jezikom od zadovoljstva...dok na drugoj obali dare i sabina u cudu gledaju tu cudnu situaciju i...

Odgovori