@Hamid Islam, kakav si ti to musliman kao shto pishesh, kad mi ovdje o nashoj vjeri pishesh ekavski a ne ijekavski..shta je to ??
[-X
Alyssa_ je napisao/la:vrlo lako pitanje a josh lakshi odgovor, ko poshtuje mene poshtujem i ja njega i sve ostalo shto spada uz to![]()
@Hamid Islam, kakav si ti to musliman kao shto pishesh, kad mi ovdje o nashoj vjeri pishesh ekavski a ne ijekavski..shta je to ??
[-X
Bog ti dao dragi,ako on kaze ja sam Katolik ali nisam vjernik,nit me vjera ne zanima...a ovamo je covjek i sa karakterom ..sto bih onda ja njemu rekla nemogu stobom nit postovati te jer neces da vjerujes u svoju vjeru ili da je postujes, gazis...whatever...on u sta ce da vjeruje to je licno njegova stvar..sto da ga tjeram..to ce za njegov vrat ne moj ba...Abu_Haqq je napisao/la:Nevidim sta ti nije jasno ovdje. Postujes li ti covjeka koji nepostuje svoje ili gazi po onom sto tvrdi da je?Bebuskaa je napisao/la:](*,) :-kAbu_Haqq je napisao/la:
Nerukujemo se sa zenema niti im cestitamo praznike ali se medzusobno postujemo i oni nas vise postuju zato sto se drzimo nase vjere crsto.
Alyssa_ je napisao/la:a hajte vala sada svi na mene navalite, samo shto sam napisala neshto bez ramisljanja....
ma ustvari ne interesuje me
Znate li vi sta time dokazujete bez uvrede isto takoBebuskaa je napisao/la:
Alyssa..i ja sam to primjetila..mislim bez uvrede ali stavrno kad citam njegove komentare o vjeri islamu imaju smisla i potencijala..ali izgleda kad pise komentar kao da ga je srbin napisao a ne toliki vjernik i musliman...mislim onako realno gledajuci tako je....ekavski a vamo musliman pih...
LAFF je napisao/la:Znate li vi sta time dokazujete bez uvrede isto takoBebuskaa je napisao/la:
Alyssa..i ja sam to primjetila..mislim bez uvrede ali stavrno kad citam njegove komentare o vjeri islamu imaju smisla i potencijala..ali izgleda kad pise komentar kao da ga je srbin napisao a ne toliki vjernik i musliman...mislim onako realno gledajuci tako je....ekavski a vamo musliman pih...
ali govorite o tome da ste vi jedne osobe i pored najsjevernijeg dijela svijeta
kao i amerike gde trenutno zivite i dalje vidite onoliko koliko konj
moze da vidi kad mu se stavi ono oko ociju!
Aman kakve to veze ima ko kako govori i pise dijelekt
Nemojte da mjesate dvije stvari jako vazne stvari Terminal Bosnjak s terminom Musliman
Ps.@sabrina ika jasno naravno