Da li vi postujete ljude razlicite vjeroispovjesti ?

Diskusije oko religija u svijetu ...
Odgovori
Poruka
Autor/ica
Alyssa_
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu

#77 Post Postao/la Alyssa_ »

vrlo lako pitanje a josh lakshi odgovor, ko poshtuje mene poshtujem i ja njega i sve ostalo shto spada uz to :)

@Hamid Islam, kakav si ti to musliman kao shto pishesh, kad mi ovdje o nashoj vjeri pishesh ekavski a ne ijekavski..shta je to ??
[-X

Tourniquet
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..

#78 Post Postao/la Tourniquet »

Alyssa_ je napisao/la:vrlo lako pitanje a josh lakshi odgovor, ko poshtuje mene poshtujem i ja njega i sve ostalo shto spada uz to :)

@Hamid Islam, kakav si ti to musliman kao shto pishesh, kad mi ovdje o nashoj vjeri pishesh ekavski a ne ijekavski..shta je to ??
[-X

Alisa samo da napishem.. Nije bitno da li pishes ekavski, ikavski, ijekavski, arapski , japanski, hijeroglifima ili ne znam cim drugim... Bitno je da se propovijeda islam i da vjerujes.. Hamid je rodjen u Srbiji koliko sam shvatio., a tu je jezik srpski i ekavski izgovor.. znaci on je tako od rodjenja ucio.. i to je njegovo.... i nema sta da ga kritikujemo....
I nemojte suditi nikoga ako prica o vjeri... to je nasa duznost da pishemo i propovijedamo... Mozda nji dvojica u malo vecoj mjeri ali opet, ak vam se ne svidja nemojte citati.. svak ima pravo da da svoje misljenje...
I Svi vi koji kritikujete, prvo pogledajte svoje postupke pa onda kritikujte druge....
Hvala.. bez ljutnje svima....
Esselamu alejkum

Alyssa_
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu

#79 Post Postao/la Alyssa_ »

ja sam svoje rekla ToUrNiQuEt i zashto onda komentarishesh???svako ima pravo da kaze shta misli i ja sam svoje rekla..

Tourniquet
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..

#80 Post Postao/la Tourniquet »

Alyssa_ je napisao/la:ja sam svoje rekla ToUrNiQuEt i zashto onda komentarishesh???svako ima pravo da kaze shta misli i ja sam svoje rekla..

ALisa jesi ti rasista ??? :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#81 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

Alyssa_ je napisao/la: @Hamid Islam, kakav si ti to musliman kao shto pishesh, kad mi ovdje o nashoj vjeri pishesh ekavski a ne ijekavski..shta je to ??
[-X
Halooooo Alyssaa [-X :-k
Ja se distanciram od komentara [-(
Nemogu da vjerujem da sam ovako nesto procitao :huh:

Alyssa_
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#82 Post Postao/la Alyssa_ »

a hajte vala sada svi na mene navalite, samo shto sam napisala neshto bez ramisljanja....

ma ustvari ne interesuje me :blush:

Abu_haqq
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#83 Post Postao/la Abu_haqq »

Ovdje upravo jest problem sto korisnici foruma bez razmisljanja lupaju neobazirujuci se dali ce nekome uvrijediti osjecanja. Umjesto da se obhode prema jedni drugima sa postovanjem i razumjevanjem
neke osobe zele da drugi imaju razumjevanje prema njima ali nisu to spremni uzvratiti.
Smijesno je vidjeti da se neko buni sto pojedini korisnici pisu samo na jednu temu a ne na druge. Ja bi prije svega rekao da je to svacija dobra volja gdje ce on/ona pisati postujuci pravila bol-chat.de
Neznam sta covjek koji je pobozan ima traziti u pojedinim temema gdje se govori o razvratima poput grupnog seksa i slicnog. Zasto da trosimo svoje dragocijeno vrijeme na tkave gluposti gdje?!

Ja sam ovdje u ime Allah (swt) odvojio sam svoje vrijeme da postavim informaciju o Islamu. Islam je moj zivot po Islamu zivim i ako Bog da mrijem. Islam nije samo u dzamiji vec i izvan nje. Ja mislim da je to mnogima jasno i nema potrebe da se ovdje bune. Islam je cjelokupni sistem zivota, kome to nije jasno pogrijesio je vrata. No, kome se to nesvidja bujrum ima dovoljno drugih vjera.
Nema razloga da se neko nadze uvrijedzen ili slicno. Koga neinteresuje Islam ili vjera imate tamo pisite o cemu vas je briga seks, kako slagati, itd.

I jos bi htjeo reci da imaju ovdje osobe koje se obracaju na nacin kojeg covjeka moze samo da zaboli stomak i moze covjeku da lahko omrzne boraviti na ovoj stranici.

Svako Dobro

Bebuskaa
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#84 Post Postao/la Bebuskaa »

Abu_Haqq je napisao/la:
Bebuskaa je napisao/la:
Abu_Haqq je napisao/la:
Nerukujemo se sa zenema niti im cestitamo praznike ali se medzusobno postujemo i oni nas vise postuju zato sto se drzimo nase vjere crsto.
](*,) :-k
Nevidim sta ti nije jasno ovdje. Postujes li ti covjeka koji nepostuje svoje ili gazi po onom sto tvrdi da je?
Bog ti dao dragi,ako on kaze ja sam Katolik ali nisam vjernik,nit me vjera ne zanima...a ovamo je covjek i sa karakterom ..sto bih onda ja njemu rekla nemogu stobom nit postovati te jer neces da vjerujes u svoju vjeru ili da je postujes, gazis...whatever...on u sta ce da vjeruje to je licno njegova stvar..sto da ga tjeram..to ce za njegov vrat ne moj ba... :wave:

Bebuskaa
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#85 Post Postao/la Bebuskaa »

Alyssa_ je napisao/la:a hajte vala sada svi na mene navalite, samo shto sam napisala neshto bez ramisljanja....

ma ustvari ne interesuje me :blush:

Alyssa..i ja sam to primjetila..mislim bez uvrede ali stavrno kad citam njegove komentare o vjeri islamu imaju smisla i potencijala..ali izgleda kad pise komentar kao da ga je srbin napisao a ne toliki vjernik i musliman...mislim onako realno gledajuci tako je....ekavski a vamo musliman pih... :)

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#88 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

Bebuskaa je napisao/la:

Alyssa..i ja sam to primjetila..mislim bez uvrede ali stavrno kad citam njegove komentare o vjeri islamu imaju smisla i potencijala..ali izgleda kad pise komentar kao da ga je srbin napisao a ne toliki vjernik i musliman...mislim onako realno gledajuci tako je....ekavski a vamo musliman pih... :)
Znate li vi sta time dokazujete bez uvrede isto tako
ali govorite o tome da ste vi jedne osobe i pored najsjevernijeg dijela svijeta
kao i amerike gde trenutno zivite i dalje vidite onoliko koliko konj
moze da vidi kad mu se stavi ono oko ociju!
Aman kakve to veze ima ko kako govori i pise dijelekt
Nemojte da mjesate dvije stvari jako vazne stvari Terminal Bosnjak s terminom Musliman
Ps.@sabrina ika jasno naravno

Bebuskaa
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#89 Post Postao/la Bebuskaa »

LAFF je napisao/la:
Bebuskaa je napisao/la:

Znate li vi sta time dokazujete bez uvrede isto tako
ali govorite o tome da ste vi jedne osobe i pored najsjevernijeg dijela svijeta
kao i amerike gde trenutno zivite i dalje vidite onoliko koliko konj
moze da vidi kad mu se stavi ono oko ociju!
Aman kakve to veze ima ko kako govori i pise dijelekt
Nemojte da mjesate dvije stvari jako vazne stvari Terminal Bosnjak s terminom Musliman
Ps.@sabrina ika jasno naravno

Cuj,,kako ti to znas koliko ja mogu da vidim..??..iako samprovela u usa godina ipak pricam SVOJ jezik jako dobro...uz to ...dale smo svoje misljenje...i ne vredjam se sa tvojim komentarom uopste vec naprotiv ipak ja mislim i stojim iza onog sto kazem,,sto ne mislim nista LOSE o toj osobi vec samo prvi put da vidim takvo nesto....al hajd nema veze ...otom potom..opet hamide nisa,m htjela da uvredim te kao osobu(uz to da kazem ,ne smetaju mi ni HAMID NI NJEGOVI POSTOVI O VJERI NI NAJMANJE).. vec sam htjela da kazem nesto sto mi nije bilo jasno,,...zato nema frke ..laffe ba ...tvoja je uvjek najpametnija pa nek tako i ostane... :huh:

Alyssa_
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#90 Post Postao/la Alyssa_ »

ma ejj, nekontam shto se o tome vishe pricha, samo shto sam ja dala neki komentar koji se nekome nije svidio, ma boli me uvo lijepo, ja sam svoje rekla bez nekog razmisljanja i ja sam se @Hamid_Islam izvinila i primio je moje izvinjenje, i nemam se kome onda pravdati ovdje...
ali opet podrzavam @bebuskaa jer je uprvu, ja nikad nisam cula nasheg bosanca muslimana koliko toliko zna o nashoj vjeri i toliki musliman a kako pishe i izgovara...samo sam rekla svoje mishljenje boze dragi, nemoraju svi isto da misle...ja i ako zivim ovdje dugo godina, nikad se svoga necu odreci niti zaboravt odakle sam pa nek drugi misle o meni shta hoche, to me bash toliko i ne interesuje, ja zivim za sebe a ne za narod..a kao drugo, poshtujem onoga ko poshtuje mene...hvala!

PS. @bebuskaa, samo ti pishi svoja mishljenja a shta drugi govore njihovo je, i niko nije upravu jer svi smo razliciti..cmok za tebe

Odgovori