Meni dodije namjestaj jedan te isti gledati i koristiti, jos ga dobro koristim,
a kamoli jedne te iste ljude gledati i slusati, a ako nista drugo trose mi moje nerve a nista mi nedaju

Bosanski muslimani su jos jedanput pokazali svoj antinacionalizam i iz cifara je vidljivo da ih je oko 300.000 dalo glas Komsicumrki62 je napisao/la:Sad ću ja malo sa brojevima da poigram :
Tabelarni prikaz:
BoÅ¡njaÄÂki ÄÂlan:
1. Bakir Izetbegović - 150.129 glasova (34,82%)
2. Fahrudin RadonÄÂić - 132.522 glasova (30,74%)
3. Haris Silajdžić - 107.168 glasova (24,86%)
----------------------------------------------------------
Dakle, ukupno je glasalo = 389.819
Jel to nema više Bošnjaka ili su zasićeni lažima i huljama ?
Srpski ÄÂlan:
1. Nebojša Radmanović - 266.850 (49,90%)
2. Mladen Ivanić - 250.847 glasova (46,91%)
3. Rajko Popović - 17.075 glasova (3,19%)
------------------------------------------------
Ukupan broj 534.772
Veliki odaziv, jako velik spram BoÅ¡njaÄÂke populacije.
Hrvatski ÄÂlan:
1. Željko Komšić - 313.692 glasova (60,99%)
2. Borjana Krišto - 100.210 glasova (19,48%)
3. Martin Raguž - 55.092 glasova (10,77%)
---------------------------------------------------
Ukupan broj 468.994
Brojevi glasaÄÂa govore za sebe, imaju jako jasnu poruku al ko je zaslijepljen , to ne vidi.
Žalosno je to, da vlastite vođe nemaju povjerenja kod svog naroda i mnogo je godina trebalo , da narod shvati - da je izigran !
Ev' ti kristalno jasan odgovor na jedno tako plitko, provokativno i podlo formuslisano pitanje:mrki62 je napisao/la: Jel to nema više Bošnjaka ili su zasićeni lažima i huljama ?
Carobnjakcarobnjak_iz_voza je napisao/la:
Bosanski muslimani su jos jedanput pokazali svoj antinacionalizam i iz cifara je vidljivo da ih je oko 300.000 dalo glas Komsicu
carobnjak_iz_voza je napisao/la: Eh sad ce biti zanimljive postizborne koalicije.Jeli moguce da ce biti koalicija ovako kako sam ja glasao,Sda-Sdp
Da. Tacno tako.igla je napisao/la:Bosna i Hercegovina,treba da imat jednog predsjednika.nije vazno koje ce nacije biti. Samo da ga narod izabere.Dosta je vise,ovake blamaze.
Odgovor je ok i to nije problem.IM_ex je napisao/la: Ev' ti kristalno jasan odgovor na jedno tako plitko, provokativno i podlo formuslisano pitanje: