Srbi postavljaju križ iznad Sarajeva

Diskusije o politici sa prostora ExYu ...
Odgovori
Poruka
Autor/ica
sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#77 Post Postao/la sabinax »

ne vjerujem da je kajs ikoga uvrijedio ikada [-X
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#78 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

papaya-republic je napisao/la: Isto tako mislim, da je provokacija u pitanju. No, jos nije nista postavljeno i nadam se da i nece. To mi sve lici na "Kindergarten", nema to vise veze sa vjerom..

I isto tako mislim, da su svi isti, ma kolko se god mrzili.
=D> istog sam misljenja

Drugo pustite Edela67 sto je izjavila uhvatile ste se toga ko pijani plota
Sarajevo niti bilo koji drugi grad vecinskim Bosnjackim ziteljima nije promjeno ime u Muslimansko Sarajevo niti Muslimansku Tuzlu
Dok su svi ostali drugi nastojali to izmjeniti
Mislim o fabuli sakraizma i ironicnosti tipa prodajem vam bubrege za jaja nisu potrebni zna se ko sta sim i onim pokusava se pokazati i dokazati

Perspektivno gledanja svih strana uz toleratnost jeste ono sto je manjkavost nesretno na balkanskim prostorima

Polagano zavrsite stim prebacivanjem ko je zadojen a ko nije
Nijedan post takve karakteristike nisam procitao

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#81 Post Postao/la im_ex »

Tema se ubila za "pocetak rata" ... asocira me na ono standardno

Ko je poceo rat u BiH

Kad ne prezaju od izrugivanja spomen obiljezja koristeci ga za provokaciju ... dno dna od doticnih, najkrace. :ballbounce:
Njima nista nije sveto - eto, to i ovaj put pokazuju.
Da, to bi bilo izrugivanje krsta.

Ne vjerujem da ce se postaviti 8)

Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#83 Post Postao/la Danielle »

dadooo_21 je napisao/la:ja sam zavrsio sa raspravama,jer je sve receno. koga sta zanima sve mu vec pise na ovoj temi,samo neka cita od pocetka pa do kraja svaki post. pozdrav svima :wave:

cak i ovima sto vrijedjaju
pozdrav i tebi dado :wave: :wave:

pasa74
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#84 Post Postao/la pasa74 »

svako obiljezje na mjestu stradanja opravdavam,ali ako je izgradjeno samo da se provociraju drugi,bez obzira sa koje strane,protiv sam toga...
grijesis za navod da je TO napala HVO u Travniku...dadooo kasarna u kojoj se nalazila moja jedinica u travniku je preko noci opkoljena od strane hvo_a kao i cijeli travnik,trazili su bezuslovnu predaju oruzja,umjesto toga dobili su po guzi.i..
da bi ti bilo jasnije kako se sve desilo,ne samo u travniku nego na cijelom prostoru BiH idi na you tube i kucaj "kako je pala posavina",ako si objektivan i covjek shvati ces....
u kojoj postrojbi ti je otac bio zapovjednik da nije u "JOKERY" :-k
poslije rata su u ahmicima izgradili crkvu ili opet neki kriz,nisam siguran a siguran sam da mozes dobiti informaciju iz prve ruke...
tacno je da je zlocin zlocin i da se treba isto tretirati ma ko da je zrtva ili dzelat,ali opet ako bi mogao birati smrt,sigurno to ne bi bila smrt koja je zadesila stanovnike ahmica,zivi su zapaljeni mislis li da su to zasluzili?

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#86 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

Nemojte sad da se razilazimo s teme
Raspravljamo o krizu iznad Sarajeva
Sta mislite o tome
Ahmici i druga stratista mozemo na drugim temama

Odgovori