Vas idealni partner..??

Komentari Diskusije
Poruka
Autor/ica
belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#76 Post Postao/la belly_dancer »

bosman je napisao/la: =D> =D> =D> Svaka cast. Ja nisam bio takve srece. :huh:
a sta je to kod tebe tako lose,da ti nisi bio te srece?
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#77 Post Postao/la ra-ja »

Posto sam sada postala velika djevojcica..u posljednje vrijeme mislim... :)
Moj idealan partner je neko ..ko je cijelo vrijeme ...tu uz mene i samo za mene,,,ko me razumije .....Ko dijeli dobro i zlo samnom...netrazeci nista -
Ima lavovsko srce-
Nemogu ga opisati ali svu njegovu dobrotu ..ja osjecam cijelo ovo vrijeme..On je tu ...On je u mom srcu...

Neznam kako sam mogla biti tako slijepa ...Izvini dragi za sve lose rijeci ako sam te povredila...Ti si me stvorio ...ja sam dio tebe....Jedino me ti mozes razumjeti ili unistiti......Moram ti reci da me je sada stid.......
To je on...covjek sa puno razlicitih imena ..postajao je sve da bih ga primjetila....a meni je sve bilo teze da ga nadjem....
Nemogu vam reci njegov nick..jer ima ih vise.....
......................................Kiss za tebe .....jedini moj....ovo je tvoj nick... :P

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#78 Post Postao/la belly_dancer »

Ra-Ja je napisao/la:Posto sam sada postala velika djevojcica..u posljednje vrijeme mislim... :)
Moj idealan partner je neko ..ko je cijelo vrijeme ...tu uz mene i samo za mene,,,ko me razumije .....Ko dijeli dobro i zlo samnom...netrazeci nista -
Ima lavovsko srce-
Nemogu ga opisati ali svu njegovu dobrotu ..ja osjecam cijelo ovo vrijeme..On je tu ...On je u mom srcu...

Neznam kako sam mogla biti tako slijepa ...Izvini dragi za sve lose rijeci ako sam te povredila...Ti si me stvorio ...ja sam dio tebe....Jedino me ti mozes razumjeti ili unistiti......Moram ti reci da me je sada stid.......
To je on...covjek sa puno razlicitih imena ..postajao je sve da bih ga primjetila....a meni je sve bilo teze da ga nadjem....
Nemogu vam reci njegov nick..jer ima ih vise.....
......................................Kiss za tebe .....jedini moj....ovo je tvoj nick... :P
Lavovsko? :-k To je LAFF:) :chuckel: :chuckel: :chuckel:
:P :wave:
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#79 Post Postao/la ra-ja »

ne to nije @LAFF- nego neko ko ima srce zauzeto samo za mene...i ja ga volim postujem i cijenim
To je moj izabranik..........@Lonely.........moja jedina ljubav......jÜRGEN::

A ti @belly_dance,,,,gdje ti kao moja prijateljica upade u vezu samnom nije mi bas jasno....ja i ti rivali...???

A tvoj komentar prije kada je bila slicna tema oteti momka od svoje prijatelji....rekla ...jako pogrdne rijeci za to dvoje....otkaci se molim te od mene... :(

Koliko lica ti imas....???

Pustite nas ....nasli smo se......!!!!!!

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#80 Post Postao/la ra-ja »

Idealan muskarac.....Upoznala sam ga u nasem gradu...

Olicenje urednosti..higijene....kulture...sa teget ocima ...jako lijepim osmijehom i bijelim zubima....super kontaktom ..o izgledu da ne govotim.

L:JOSIPE...........

Kada sam zavrsila cetvrti razred srednje skole ....prolazili smo kroz Zagreb.......Io je bilo i prvi i poslednji puta da sam obilazila Zagreb....
Sa i mojim kolegicama.... koje si poznavao....... isle smo da pronadjemo glavnu postu u Zagrebu....tamo si radio... :-k
Dugo smo tumarali i trazili...i kada smo je nasli stajali smo ...nismo znali sta da uradimo jer je bilo knap vrijeme da se vratimo nazad u autobus da nastavimo put na Jadran.....
Eto nismo usli kroz ta velika vrata...a htjele smo te pozdraviti.....
Drago mi je da sam te tu srela i da si dobro.....
Jutros si bio tu ...ali si tako brzo nestao a htjela sam ti to licno reci....
Uvijek mi je u sjecanju tvoje fino kulturnoi ponasanje....teget oci..
Ako budes imao priliku javi mi se ...bice mi drago....... :)

shmeker
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#81 Post Postao/la shmeker »

Ja mislim da nema neke idealne zenske za mene,...ideali mi se nekak ocesto mjenjaju, a i svaka zenska ima svoje + isvoje -, nijedna nije perfektna kao ni mi muskarci.
slika

Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#82 Post Postao/la Danielle »

idealni partner..

Prvo da prijatno izgleda,da se zna lijepo obuci,da me gleda u oci kad samnom prica, daj Boze da je pametan,ne podnosim nepametnog sto ne zna da prica nista interesantno.Njegovane ruke,to je vrlo vazno,jer ako su mu ruke grube ima da mi odere kozu(bezplatni pilling).Hodanje,da ima odlucan cvrst hod,a ne da skakuce ko majmun,ili da vuce noge,da zna da se smije samo sa pogledom,da ljepo mirise,da postuje moje misljenje,da pojede sve sto skuham,i da zna da pegla svoje kosulje,da zna gde ostavi kljuceve,da uzme sam sta mu fali,da me pusti na miru dok lezim na kauc i gledam nesto na tv,da zna da suti kad treba da se suti,i mogla bi tako nastaviti jos,ali dzabe,mozda ako budem dobra da mi ga Deda Mraz donese :P :P :P

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#83 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

Danielle je napisao/la:idealni partner..

Prvo da prijatno izgleda,da se zna lijepo obuci,da me gleda u oci kad samnom prica, daj Boze da je pametan,ne podnosim nepametnog sto ne zna da prica nista interesantno.Njegovane ruke,to je vrlo vazno,jer ako su mu ruke grube ima da mi odere kozu(bezplatni pilling).Hodanje,da ima odlucan cvrst hod,a ne da skakuce ko majmun,ili da vuce noge,da zna da se smije samo sa pogledom,da ljepo mirise,da postuje moje misljenje,da pojede sve sto skuham,i da zna da pegla svoje kosulje,da zna gde ostavi kljuceve,da uzme sam sta mu fali,da me pusti na miru dok lezim na kauc i gledam nesto na tv,da zna da suti kad treba da se suti,i mogla bi tako nastaviti jos,ali dzabe,mozda ako budem dobra da mi ga Deda Mraz donese :P :P :P
Respekt
:lol: :lol: =D>

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#84 Post Postao/la ra-ja »

Danielle je napisao/la:idealni partner..

A sta ti dajes od sebe....... :baa:

Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#85 Post Postao/la Danielle »

da nisi zainteresovana???

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#86 Post Postao/la ra-ja »

Ne nisam ...samo pitam ...ne samo da si krupne stvari nabrojala...nego cak i najmanje sitnice....

Pomislila sam da i ti dajes tako puno.... :)

Ako dajes tako puno9 onda imas dobru reklamu... :baa:

Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#87 Post Postao/la Danielle »

Ra-Ja je napisao/la:Ne nisam ...samo pitam ...ne samo da si krupne stvari nabrojala...nego cak i najmanje sitnice....

Pomislila sam da i ti dajes tako puno.... :)

Ako dajes tako puno9 onda imas dobru reklamu... :baa:

Sitnice zivot znace

a tema je Vas idealni partner.. a ne reklamice ili trazim a ti ako nesta ili nekoga trazis otvori temu

Tourniquet
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..

#88 Post Postao/la Tourniquet »

slika

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#89 Post Postao/la ra-ja »

Bas ti je slatka ...ta djevojcica...cuvaj je dobro.... :)

Odgovori