koje auto vozite

Automobili, motori... Oldtajmeri i najnoviji...

Poruka
Autor/ica
Amigo_x
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#77 Post Postao/la Amigo_x »

denideni je napisao/la:
Amigo_X je napisao/la:Lancia Delta Integrale
:chuckel: :chuckel: [-X
Ja jednog..ali kako valja :biggrin:
nemoj dase ljutis...nevolim mercedese :wave: :D

mala-plava21
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca

#80 Post Postao/la mala-plava21 »

necko- je napisao/la:VW Bora...

Do skora sam vozio "Fergusona"...pitate se ¹ta je to... :biggrin:
Audi 80, proizveden 1978., ime dobio zbog boje i moje naklonosti prema treneru Manèestera :)

Bitne stvari na koje sam skrenuo pa¾nju kupcu (prodao sam ga za 220 maraka :) ):
1. nikada nemoj proæi benzinsku pumpu, jer bi mogao vrlo lako ostati bez goriva kad ne treba...

2. ruèna veæ godinama ne radi...

3. ako ti postane previ¹e buèan, nemoj misliti da je progorio prednji lonac, to ti se moj jarane cijev odvojila od motora...pazi da ti motor ne ispadne na cestu...

4. u krivinu ne ulazi vi¹e od 50 km/h, toèkovi idu sebi a karoserija sebi...

5. maksimalna brzina je 80 km/h

6. nemoj poèinjati preticanje ako ti 500 m lijeve trake nije èisto, po¹to kada prebaci¹ iz treæe u èetvrtu ne zna¹ hoæe li primiti gas ili æe samo propasti papuèa...

7.kada ti se nakon sat i dvadeset minuta vo¾nje ugasi, bez obzira koliko mu gasa doda¹, nemoj se nervirati jer budi siguran da sljedeæih deset minuta neæe upaliti...nego ga makni sa ceste i zapali dvije cigare...poslije toga pali ko mina...ovo se inaèe de¹ava po¹to nisam mogao naæi dihtung za karburator pa sam morao otokariti aluminijski kod kom¹ije, zato baca gorivo na svjeæice

8.prvom prilikom ojaèaj pod po¹to æe¹ na svakom pru¾nom prelazu osjetiti svaku ¹inu na stra¾njici :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

HOÆE LI SE KO POTRKAT? :P

Posteno se ismija :chuckel: :chuckel:
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.

mala-plava21
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#82 Post Postao/la mala-plava21 »

To ti je tako ja sam imala fiat bravo i nakon sudara opet kupila isti druge boje ali mi nije to to prvi auto mi je prirasto srcu :huh: nedostaje
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.

mala-plava21
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#84 Post Postao/la mala-plava21 »

necko- je napisao/la:
mala-plava21 je napisao/la:To ti je tako ja sam imala fiat bravo i nakon sudara opet kupila isti druge boje ali mi nije to to prvi auto mi je prirasto srcu :huh: nedostaje

:huh: Te¾ak udes?

Totalka nije ga bilo smisla meni popravljat a jednom kad se tako slupa auto ne moze nikad biti isti ni siguran :huh:

mala-plava21
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#86 Post Postao/la mala-plava21 »

necko- je napisao/la:
mala-plava21 je napisao/la:
necko- je napisao/la:
:huh: Te¾ak udes?

Totalka nije ga bilo smisla meni popravljat a jednom kad se tako slupa auto ne moze nikad biti isti ni siguran :huh:

:huh: nadam se da nije bilo te¾ih posljedica, izuzev materijalne ¹tete...

Bilo je jednog i drugog ali da ne silazim s teme neki dr. put cu ti ispricati

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#88 Post Postao/la mrki62 »

necko- je napisao/la:...i, ko ima najbr¾e auto? :baa: :D
Nije stvar u brzini auta, stvar je u hajvanluku onog ko vozi taj brzi auto :wave:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#90 Post Postao/la mrki62 »

necko- je napisao/la:
mrki62 je napisao/la:
necko- je napisao/la:...i, ko ima najbr¾e auto? :baa: :D
Nije stvar u brzini auta, stvar je u hajvanluku onog ko vozi taj brzi auto :wave:

...znaèi, istina je da je njbr¾i onaj koji zadnji u krivini stane na koènicu... :)

...meni to uop¹te nije bitno, volim laganiju vo¾nju...ne mora se puno razmi¹ljati o vo¾nji i manje se zamara... :biggrin: koliko vozim, jo¹ da jurcam po cesti...trebale bi mi dvije noæi dnevno da se naspavam :-k
Ako vozi¹ normalno - u krivini ti ne treba koènica :D
Poneki hoæe da doka¾u kako su sposobni vozaèi a sposobnost nije ako ugro¾ava¹ druge oko sebe - tome se ka¾e neznanje i nesposobnost ,................ hajvanluk :wave:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

Odgovori