Ja jednog..ali kako valja :biggrin:denideni je napisao/la::chuckel: :chuckel: [-XAmigo_X je napisao/la:Lancia Delta Integrale
nemoj dase ljutis...nevolim mercedese

necko- je napisao/la:VW Bora...
Do skora sam vozio "Fergusona"...pitate se ¹ta je to... :biggrin:
Audi 80, proizveden 1978., ime dobio zbog boje i moje naklonosti prema treneru Manèestera![]()
Bitne stvari na koje sam skrenuo pa¾nju kupcu (prodao sam ga za 220 maraka):
1. nikada nemoj proæi benzinsku pumpu, jer bi mogao vrlo lako ostati bez goriva kad ne treba...
2. ruèna veæ godinama ne radi...
3. ako ti postane previ¹e buèan, nemoj misliti da je progorio prednji lonac, to ti se moj jarane cijev odvojila od motora...pazi da ti motor ne ispadne na cestu...
4. u krivinu ne ulazi vi¹e od 50 km/h, toèkovi idu sebi a karoserija sebi...
5. maksimalna brzina je 80 km/h
6. nemoj poèinjati preticanje ako ti 500 m lijeve trake nije èisto, po¹to kada prebaci¹ iz treæe u èetvrtu ne zna¹ hoæe li primiti gas ili æe samo propasti papuèa...
7.kada ti se nakon sat i dvadeset minuta vo¾nje ugasi, bez obzira koliko mu gasa doda¹, nemoj se nervirati jer budi siguran da sljedeæih deset minuta neæe upaliti...nego ga makni sa ceste i zapali dvije cigare...poslije toga pali ko mina...ovo se inaèe de¹ava po¹to nisam mogao naæi dihtung za karburator pa sam morao otokariti aluminijski kod kom¹ije, zato baca gorivo na svjeæice
8.prvom prilikom ojaèaj pod po¹to æe¹ na svakom pru¾nom prelazu osjetiti svaku ¹inu na stra¾njici :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
HOÆE LI SE KO POTRKAT?
necko- je napisao/la:mala-plava21 je napisao/la:To ti je tako ja sam imala fiat bravo i nakon sudara opet kupila isti druge boje ali mi nije to to prvi auto mi je prirasto srcu :huh: nedostaje
:huh: Te¾ak udes?
necko- je napisao/la:mala-plava21 je napisao/la:necko- je napisao/la:
:huh: Te¾ak udes?
Totalka nije ga bilo smisla meni popravljat a jednom kad se tako slupa auto ne moze nikad biti isti ni siguran :huh:
:huh: nadam se da nije bilo te¾ih posljedica, izuzev materijalne ¹tete...
Ako vozi¹ normalno - u krivini ti ne treba koènicanecko- je napisao/la:mrki62 je napisao/la:Nije stvar u brzini auta, stvar je u hajvanluku onog ko vozi taj brzi autonecko- je napisao/la:...i, ko ima najbr¾e auto? :baa:
...znaèi, istina je da je njbr¾i onaj koji zadnji u krivini stane na koènicu...![]()
...meni to uop¹te nije bitno, volim laganiju vo¾nju...ne mora se puno razmi¹ljati o vo¾nji i manje se zamara... :biggrin: koliko vozim, jo¹ da jurcam po cesti...trebale bi mi dvije noæi dnevno da se naspavam :-k