Da, kao sto i sam kazes, nema on vremena za forum ... posve razumljivo.
Sta da kazem ... cast mi je da u mojoj Knjizi gostiju stoji njegov upis ... koji sam potom stavila na pocetnu stranicu sajta
Misljenja sam da bi bilo suvisno otvaranje nove teme ... pitanja bi se mogla postavljati i ovdje, zasto da ne.
Na neka od njih bih mozda i sama mogla dati odgovor kao sto mi to on rece nedavno, ovdje kad je drzao prezentaciju, a kad mu rekoh da imam 3 pitanja od mog clana koji zali sto nije u mogucnosti doci na prezentaciju, pa za utjehu, ponudih mu da ta pitanja ja postavim u njegovo ime - imace odgovor iz moje ruke

Odgovorio mi je na dva a kad mu i trece procitah, rece mi:
" I ti si mu mogla odgovoriti na ovo pitanje" ... rekoh:"Znam, al, nije to to sto mu obecah

Ovom namjerom kliknuh na ovu temu:
PRIPREME ZA NOVIH 200 DANA

Radovi na ureðenju sondi u Bosanskoj dolini piramida napreduju. Sva radili¹ta su pokrivena aktivnostima u cilju ¹to boljeg prihvata gostiju za predstojeæe otvaranje sezone 2008. Tunel Ravne je veæ spreman za posjete. Poploèani plato piramide Mjeseca takoðer. Sonda 1 u podno¾ju piramide Mjeseca je oèi¹æena a posjetioci je svakodnevno obilaze.
Ekipe Fondacije „Arheolo¹ki park: Bosanska piramida Sunca“ pobrinule su se i za potencijalni kameni hram u Gornjoj Vratnici. Uporedo se radi i na obuci novih vodièa.
Èlanovi Fondacije su raspolo¾eni za rad i spremni za slijedeæu sedmicu.
Sezona poèinje... Dobrodo¹li!!!